Counter Strike

Zeusing zeus, Scout 4K és Lekr0 Elnök Úr – Top3 jelenet a Na’Vi vs. NiP meccsről


Kiélezett meccset hozott a két sztárcsapat találkozója, ahol a tét a 80 milliós LAN elődöntője volt.

A PGL Asia Championship versenye 300 000 dolláros összdíjazásért, vagyis mostani árfolyamon több, mint 83 millió forintért zajlik. A csoportgyőztesek rögtön az elődöntőbe jutnak, így a Na’Vi vs. NiP találkozó kiemelt téttel bírt az A-csoportban:

A rangadót végül 2:1-re nyerte az ukrán csapat, így s1mple-ék már biztosan a Top4-ben végeznek.

A meccs izgalmairól és színvonaláról sokat elárul, hogy electronic ACE-e nálunk nem fért bele a Top3-ba. De azért megmutatjuk, mert nem volt csúnya ez sem:

Nekünk inkább a fun jelenetek adták meg ennek a meccsnek az élvezeti értékét, jöjjön a mi 3 kedvencünk:

S1mple 4K Scouttal

Ritkán látott fegyver, de egy bukott pisztolykör utáni force-ra tökéletes. Így gondolta a Na’Vi is, dobtak s1mple-nek egy SSG-t a félidő második körére, ő pedig lecarryzte vele a force buy-t. A pofátlanság határait súrolja 4 pisztollyal és 1 Scouttal kört nyerni, de s1mple-től már megszoktuk.

Lekr0 Elnök Úr megmentése

A NiP friss szerzeménye draken helyére érkezett, vigyáznak is rá, mint a hímes tojásra. Az AWP-zni igyekvő lekr0-t bár tudta nélkül, de REZ megmentette egy gyors haláltól. Pont akkor ugrott át előtte, amikor s1mple wallbengje megölte volna, így bár mindketten sebződtek, túlélték a lövést. 100 évben egyszer történik ilyen, határozottan WTF-kategória.

Zeusing Zeus

Kétélű fegyver egy játékban lévő fegyverrel megegyező nicket választani, ezt most már Zeus is tudja. A Na’Vi irányítója ezúttal ugyanis nem adta, hanem kapta a Zeus killt palotában. Ezt a fegyvert alig látjuk profi meccsen, de szó szerint jól elsülni még kevesebbszer. Úgyhogy élvezzük ki a kevés pillanatok egyikét, amikor a sokkoló az ellenfél arcába robban.

A Na’Vi tehát már az elődöntőben várakozik, ellenfele az EnVyUs vs. Heroic meccs győztese lesz. A NiP az alsó ági negyeddöntőben a TyLoo vs. MVP nyertesével küzd a következő fordulóban.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva