Counter Strike

Kiesett a GameAgents a Balkán Ligából, miután kikaptak a román Nexustól


Lehet, hogy a tegnapi win csak egy utolsó fellángolás volt?

Tegnap hivatalosan is elhagyták a srácok a GameAgents organizációját. Ám közleményében a csapat vezetője azt írta, hogy az Esports Balkan League-ben még ez a lineup ezen a néven fogja végigjátszani a meccseket. Ebből a GA-nak még 2 van hátra, a playoffba jutáshoz már az sem elég, ha mindet megnyerik. A Nexus elleni győzelemmel maradt volna matematikai esély, mostanra az is elúszott a vereséggel.

Nem volt fogás sem a T, sem a Ct oldalán a Nexusnak. Bár 5 kört még tudtak támadni Gabiék, védeni már csak hármat sikerült. KoloRRR-nak sem adta most annyira a játék, ellenben a túloldalon nagyon egységesen frageltek, és csapatként játszottak a srácok. Pár hete ugyanígy Infernón játszottak egymás ellen, és 16:12-re elkapták a románokat. Azóta két embert lecseréltek a Nexus részéről, lehet hogy az vezetett sikerre. A GA viszont nem biztos, hogy annyira komolyan fogja venni az utolsó néhány meccset, bár így, hogy nincs rajtuk nyomás, tudnak még meglepetéseket okozni.

De továbbjutás már biztos nem lesz, hiszen a lehetséges 14 meccsből 12-t már lejátszottak. Hátrányuk pedig 6 pont az utolsó továbbjutást érő helyhez képest. A GA által maximálisan szerezhető 6 pont tehát csak akkor lenne elég, ha az MK 6 meccs alatt 0 pontot szerez. Ez pedig teljességgel esélytelennek tűnik, így marad az alsóház.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva