League of Legends

Jön a buff! – Jinx, Vayne és Tristana is meg fogja kapni a kijáró törődést


Nem tartott sokáig, erősíteni tervezi a Crit lövészeket a Riot Games

Egy frissítéssel azután, hogy a Riot Games bevezette a masszív nerfeket a Crit tárgyakra, ezzel gyengítve a lövész közösséget, látszólag meg is gondolta magát, ugyanis a legújabb blogbejegyzésben a fejlesztők elmondták, érkezik a buff a következő frissítés ciklusban.

A Zeal tárgyak gyengítése, valamint az Infinity Edge és az Essence Reaver új irányba állítása megnyitotta a kapukat a nem kritikus sebzésre támaszkodó karaktereknek, olyannyira, hogy a standard crit lövész totálisan el is tűnt az alsó ösvényről. Bruiserek, tankok jelentek meg az ösvényben az új meta részeiként, s a lövészek közül is csak azok maradtak játszható stádiumban akik képesek voltak burst sebzést osztani, valamint nem “csak” AD-t építeni. Igen, rád gondolunk full AP Kai’Sa…

Yasuo, Irelia és Vladimir: Üdvözlünk a League új bot lane metájában!

A Riot Games bejegyzésében a kiadó képviselője elmondta, a változtatások célja alapvetően az volt, hogy elvegyenek egy kis élt a lövészek játékából, hogy legyen olyan szakasza a mérkőzésnek, amikor nem ők a legerősebbek. Ugyanis két-három tárgytól közel megállíthatatlanok voltak.

A változtatások végülis elérték a céljukat, olyannyira, hogy a harmadik tárgy megszerzése előtt szabályosan irrelevánssá váltak a standard lövészek, még Vladimir is hasznosabb bot lane carry lett, mint Varus, Vayne, vagy éppen Tristana.

Ugyan a kiadó még nem mászott bele mélyen a buff részleteibe, de azt elmondták, arra lehet számítani, hogy az érkező erősítés az első és a második tárgy power spike-ját fogja érinteni. Ezzel kompenzálni tervezik a jelenlegi gyengeségüket, ezzel újból esélyt adva azoknak a játékosoknak, akik élnek halnak, hogy újra Crit ADC-t játszanak. Persze ez sem veszélytől mentes terület, ügyelniük kell majd a fejlesztőknek, hogy a bevezetésre kerülő buffok ne érintsék a harmadik tárgy utáni power spike-ot, mert ha ez bekövetkezik, akkor akár a ló túloldalára is átdőlhetünk. Mindenhol Crit lövészek rohangálnának, micsoda meta lenne…!

A módosítások hamarosan felkerülnek a PBE-re, akkor majd részleteiben is kielemezhetjük, hogy mire lehet számítani. Az éles szerverre pedig valószínűleg két héten belül, a 8.13-as frissítéssel táncolhatnak fel.

Ti örülnétek, ha visszaállna a “rend”?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva