Fortnite

Segítőkész ellenfelek? A Fortnite-ban ilyen is létezik! – A hétköznapi hősök köztünk járnak!


A hétköznapi hősök itt vannak közöttünk, még a Fortnite-ban is!

Mindannyian tudjuk, hogy a Fortnite-ban a fő cél az, hogy mi legyünk az utolsók, aki talpon marad, ezzel megszerezve a Victory Royale-t. Ehhez bizony a többieket meg kell ölnünk, ami nem mindig fair küzdelemben történik, gondolunk itt arra, hogy ha leérkezés után valaki nem talált fegyvert, mi pedig igen, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel fog rage-elni az illető. Amikor egy fair 1v1-ben kapunk ki valakitől, az sokkal kevésbé bosszantja fel a játékosokat általában. A weekly challenge-eknek köszönhetően pedig sokan nem is igazán a győzelemre hajtanak, hanem arra, hogy az adott küldetést be tudják húzni.

A mai főszereplőnk, bIackpinkk is épp knockolt egy játékost, aki csak a goal challenge-et akarta megcsinálni, ezt főhősünk is realizálta, majd ezek után hagyta gólt szerezni a játékost, majd egy pumpot és némi bandázst is kidobott neki. Ezzel az apró gesztussal egészen biztosan szebbé tette valaki más napját.

Downed a player, but realized that he was trying to complete the goal challenge. I decided to let him score. from FortNiteBR

Volt már jó pár hasonló csavar a Fortnite történelmében. Az alábbi videóban például egy játékos megmentett egy másikat a biztos haláltól solo-ban, majd a sors úgy hozta, hogy a legvégén épp vele kellett megküzdenie a Victory Royale-ért!

Ti cselekedtetek már hasonlóképp valaha a játék során?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva