Fortnite

Visszatér-e a boltba a Skull Trooper? – Az Epic Games válaszolt


Végre választ kaptunk arra, hogy legkorábban mikor várható a Skull Trooper visszatérése.

A Fortnite közösség meg van őrülve a Skull Trooper és a Ghoul Trooper kinézetekért. De leginkább a Skull Trooperért adná a veséjét a legtöbb ember. Hogy miért ennyire divatos ez a két kinézet, őszintén nem tudni, talán a ritkaságuk az, ami vonzza az embereket. Merthogy legyünk őszinték, azóta már bőven érkezett hasonló minőségű, vagy éppen jobb kinézet is a játékba.

Skull Trooper

Vagy így vagy úgy, a közösség nem tántorít, folyamatosan bombázza az Epic Games-t üzenetekkel, történjen bármi, Patch Notes, újdonság bejelentése, vagy csak az E3-ról osztanak meg egy képet, kommentek százai érkeznek a bejegyzések alá, amik egytől egyig ugyan arról szólnak:

“Mikor jön vissza a Skull Trooper kinézet a boltba?”

Furcsamód kerülte eddig ezt a témát az Epic, ám most az egyik Epic Games munkatárs a személyes Twitter fiókján válaszolta meg a kérdést.

twitter.com

“A Skull Tooper kinézet egy exkluzív, ünnepi kinézetként lett bejelentve.” Az üzenet meglehetősen nyers, de legalább informatív. Hiába kéri a közösség, az Epic Games úgy tűnik nem enged, a Skull Trooper ha visszakerül a boltba, akkor legkorábban csak Halloween környékén fogja tenni. Az pedig október 31., szóval legalább még négy hónapot kell annak várnia, aki meg szeretné magának szerezni a skint.

Viszont jót tenne-e a kinézetnek, ha visszatérne az Item Shopba?

Forrás: Epic Games

Véleményünk szerint nem. A kinézet attól jó, mert ritka. Pillanatok alatt elveszítené minden értékét, ha visszakerülne a megvásárolható kozmetikumok közé, hirtelen ellepnék a játékot az újdonsült Skull Trooper tulajdonosok és máris nem akarna mindenki játszani vele. Lehetséges, hogy jobb lenne meghagyni egy igazán ritka kinézetnek.

Talán úgy lehetne életben tartania  legendás státuszát, ahogy a Riot Games teszi a League of Legends-ben. A régi, exkluzív kinézetek reaktiválását úgy oldja meg a kiadó, hogy ne veszítsen az első hullám az értékéből, hogy egy plusz effekttel, elemmel bővítik az első kiadást.

Championship Riven – Első és második kiadás

Példának okáért itt a Championship Riven kinézet. Aki az első hullámban vásárolta meg, az az újra kiadáskor kapott egy koronát a kinézetére, míg az új tulajdonosok “csak” a korona nélküli változattal játszhatnak.

Nem sok, de ez az apróság segített megtartani az első értékét és exkluzivitását. Véleményünk szerint a Skull Trooper esetében is valami ilyesmire lenne szükség ahhoz, hogy ne váljon teljes mértékben értéktelenné a kinézet gyakorlatilag néhány óra alatt.

Te örülnél annak, ha újból elérhetővé válna a Skull Trooper és a Ghoul Trooper kinézet?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva