Gaming

Ezek fullba tolják a kretént – A PUBG mémből készült el az új ingyenes battle royale


Már lassan rosszul vagyunk a sok battle royale klóntól.

Az utóbbi időben akkora dömping van battle royale játékokból, hogy már lassan fel se tűnik pár új érkező a piacon. Lehetséges, hogy épp emiatt próbálnak kitörni a szürkeségből egyes fejlesztők, például a Cuisine Royale a jó öreg pan mémet használták arra, hogy mindenki felfigyeljen a játékukra.

Boxerben szaladgálva serpenyőkből összetákolt páncélzatban kell megküzdenünk a többi játékossal, ráadásul úgy, hogy csak iron sighttal tudunk célozni. Ez a sok serpenyő ismerős valahonnan, nem?

Naná, hogy a PUBG átlőhetetlen csodapáncéljáról van szó. A világ egyébként gyönyörűre sikeredett, egyesek szerint a PUBG-t is veri a grafika. Az inventory pedig 1:1-ben a PUBG-ból lett átemelve, szóval a végén még per lesz ennek is a vége, mondjuk a lootolás jelenleg elég kaotikus, mintha valaki lekoppintott volna egy Fortnite cheatet, pont úgy néznek ki a földön heverő itemek.

Mivel ingyenes, így egy próbát megérhet azoknak, akik kíváncsiak a játékra, de hosszútávon eléggé kétséges, hogy mekkora sikereket fog a játék elérni.

Innen tudjátok letölteni

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva