PUBG

Már megint téves banokkal lepte meg a játékosait a PUBG Corp.


Újabb kellemetlenség a PUBG háza-táján. Már megint ok nélkül banol a rendszer.

Mostanában nem megy minden zökkenőmentesen a PUBG Corp. háza-táján. Legutóbb két hete írtunk a BattlEye rendszerzavaráról, amikor is egy téves hiba miatt a tiszta játékosok banolásába kezdett a rendszer. Ezúttal a PUBG Corp.-nál van valami probléma, feltehetően a saját anti-cheatjük mondta fel ideiglenesen a szolgálatot. A vállalat elismerte a hibát és elnézést kértek a játékosoktól és biztosítottak bennünket róla, hogy megkezdtél a hiba javítását és egyben a banok feloldását is.

 

Majd rá egy órára realizálták, hogy mekkora a probléma, emiatt a banok feloldása feltehetően 5 órát is igénybe vehet, ezért ismételten elnézést kértek minden érintettől.

Reméljük emiatt senki sem maradt le semmilyen kupáról. Elég kellemetlen ez mindenki számára. A PUBG Corp.-ra pedig eléggé rájár mostanában a rúd, a legutóbbi pályaválasztó módosítása miatti felháborodás még csak le sem csillapodott,  erre itt az újabb baklövés.  Más részről pedig, jó látni, hogy keményen dolgoznak az anti-cheaten, mint mondták, a cheaterek elleni harc még mindig a top prioritások között szerepel. Azt pedig tudjuk, hogy aki dolgozik, az bizony olykor-olykor hibázik.

Téged is utolért a ban?

Ha érintett vagy az ügyben, akkor várhatsz, amíg feloldják, de érdemes lehet egy ticketet is feladni ez ügyben, a korábbi cikkünkben leírtak szerint.

Téves banokat osztogat a PUBG Corp. – Így tudod feloldani az accountod! – gamer.hu

Kellemetlen hiba, de mostanában egyre több embert érint. Sajnos az utóbbi időben egy újabb probléma ütötte fel a fejét. Egyik olvasónk, András keresett meg azzal a problémával, hogy game bant kapott az accountjára és emiatt még belépni sem tud a játékba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva