PUBG

Az Xboxosok a PUBG miatt SSD-vel tuningolják a konzoljukat!

Sn0w - Farkas Máté - 6 éve Címkék: konzol, ssd, xbox,

A PUBG az Xboxosokat is megmérgezte már jó ideje, emiatt pedig mindenre képesek!

Sajnos a PUBG jelenleg nem épp a legjobb élményt nyújtja Xboxon és ekkor még finoman fogalmaztunk. Ennek több oka is van, az egyik pedig sajnos maga a hardver, ugyanis az Xboxba szerelt 5400 RPM-es vinyó nagyon kevés ahhoz, hogy a PUBG textúráit időben kirajzolja, épp ezért futnak bele a konzolosok abba a hibába, hogy rengeteg objektumot egyszerűen nem tud kellő sebességgel betölteni a gépük. Ez nem csoda, hiszen PC-n is kínszenvedés 5400-as vinyóval játszani.

Szerencsére az Xboxosoknak sem kell lemondani a gyorsaságról, ugyanis megoldható az SSD beszerelése a gépbe, amihez egyre több játékos vetemedik. A művelethez csak egy külső SSD-re van szükség, a játékot erre kell telepítenünk, utána pedig csak élveznünk kell a gyorsabb textúrabetöltési időket.  A bátrabbak pedig a gépet is képesek szétszedni, hogy kicseréljék a lassú HDD-t egy pörgősebbre, legyen ez egy gyorsabb 7200-as HDD vagy egy nagyobb SSD. Egyébként nem csak a PUBG esetén jön jól, a GTA V például alapból 1,5 percig töltődik, SSD-vel pedig mindössze 24 másodperc alatt, szóval más játék esetén is érdemes benevezni egy SSD-re.

A Microsoft egyébként a külső SSD-ket engedélyezi, csupán a következő két feltételnek kell, hogy megfeleljenek:

  • Legalább 256 GB-osnak kell lennie
  • USB 3.0-kapcsolattal kell csatlakoznia

Bővebb információt itt találtok erről. Szóval aki nem elégedett a teljesítménnyel, az szerezzen be egy SSD-t és élvezze a játékot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva