PUBG

Már meg is erősítették: Getró volt a Fusion kupa csalója


Getró nem tágít a PUBG scene mellől, csak épp túl ismert, így nehéz dolga van.

A mai nap után elég sok kérdést vetett fel a YOUPEEK nevű játékos, aki hirtelen jelent meg a magyar scene életében, majd olyan teljesítményt produkált, ami már-már hihetetlen egy új játékoshoz képest. A Fusion adminjai pedig több érdekességre figyeltek fel, legfőképp a végjátékot emelték ki, ahol a játékosnak éppen minden jól jött ki. Én is végigpörgettem a demót és több érdekesség is volt benne, egyrészt leanelésnél hirtelen egyből tudta többször is, hogy hol vannak azok a játékosok, akik lövöldöztek (pedig a játékban ez közel sem ilyen egyértelmű).

YOUPEEK-et nem zavarta különösebben, hogy a meccs elején meghalt a társa, olyan ügyesen helyezkedett, hogy egyedül is simán lehozta a meccset, mondjuk ehhez mindent be kellett vetnie.

A korábbi cikkünket pedig egyik olvasónk, Szabi sem hagyta kommentár nélkül, neki ugyanis állítása szerint volt már “szerencséje” YOUPEEK-hez. Anno egy csapathoz kerestek 4. játékost, erre a pozícióra pedig jelentkezett is a YOUPEEK. Már alapból elég fura volt, mert azt állította, hogy nincs Facebookja a munkája miatt. Na meg ekkor még csak egy seasonja volt, ahol már egyből elég jó, 3-4-es K/D-vel rendelkezett a játékos, a profilja pedig privát volt.

Egy scrimen vettek részt együtt (~3 hete a HSG-n), megnézték mit tud a játékos, Szabinak pedig végig olyan ismerős volt YOUPEEK hangja. Mivel korábban sokat játszott Hulla_Szilváékkal, ezért fel is ismerte Getrót és rákérdezett, mire azt felelte, hogy nem, dehogy, ő Getró egy haverja. Miután leléptek TS-ről Szabinak elárulta, hogy amúgy ő Getró, de “secretbe tolja”.

Ezek után természetesen nem is vették be a csapatba, pluszba a scrimen is elég érdekesen játszott Szab1s szerint.

Attól, hogy valaki haverja vagy, hasonlítani fog a hangotok? Nem is tudjuk elképzelni, hogy hogyan képzelte ezt Getró. Mindegy is igazából, láthatjuk, hogy nem adta még fel a pro ambícióit és még mindig próbálkozik betörni a profi scene-be. Ezzel viszont a hazai PUBG kupa szervezői dolgát nagyban megnehezíti, hiszen a kupák döntő többsége online zajlik. A személyi igazolványos azonosítást talán jó ötlet lenne bevezetni, de a mai világban nem túl nehéz elkérni egyet valamelyik haverunktól, szóval ez sem 100%-os megoldás. Ezúttal viszont a Fusion szervezői ügyesen szelektáltak.

Köszönjük a segítséget Szabolcsnak!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva