Overwatch

Több, mint 200 sebzés egyetlen másodperc alatt: elég OP az új Symmetra


A hősök egy részét pillanatok alatt képes likvidálni.

Alapos változásokon megy keresztül a jelenleg Support szekció alatt nagyon ritkán pickelt Symmetra a PTR-on.

Aki esetleg nincsen tisztában az új képességeivel, annak figyelmébe ajánljuk a következő videót:

Az biztos, hogy rengeteg potenciáls van benne: a “Photon Barrier” kizárja a nagy hatótávolsággal rendelkező ellenfeleket (pl. Widowmaker) vagy rákényszeríti, hogy közelebb jöjjenek; az elsődleges tüzelése (“Photon Projector”) nem töltényt fogyaszt, hanem generál, ha pajzsot lövünk vele (mely a Brigitte-Reinhardt-Zarya-féle metában nagyon erős képesség), az új teleportáló ultijának a lehetőségei pedig (vagyis hogy átmegy rajta egy Junkrat ulti, vagy Reinhardt charge közben, esetleg az, hogy felküldünk valakit olyan helyre, ahova nem juthatna el) szinte végtelenek.

A következő videó elég sok ilyen potenciált boncolgat:

Nehéz megállapítani, hogy ezek közül mi lesz balanszos, mi nem, most foglalkozzunk a karakter egy olyan aspektusával, ami egészen biztosan túl van tolva jelenleg.

Több, mint 200 sebzést osztott ki egy másodperc alatt Symmetra, mellyel 15 hőst megölne a 27-ből…az addig oké, hogy új szerepkört kapott (mely “damage” névre hallgat innentől), de ez valószínűleg el van túlozva, és csökkentenie kell a Blizzardnak.

forrás: youtube

Meglátjuk, hogy milyen formában érkezik ki végül a hős, azt biztos, hogy sokkal érdekesebb, fantáziadúsabb lett, mint régen volt, egy picit azonban a számokkal kell még játszani, hogy egyensúlyba kerüljön.

Szerintetek mennyire balanszos jelen formájában? 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva