League of Legends

Megoldódhat a probléma? Hotfix érkezett három AD tárgyra is!


Őszintén, ez azért kevés lesz ahhoz, hogy bármi javuljon...

Az elmúlt két hét a lehető legkaotikusabb volt az alsó ösvény játékosainak, ezért pedig nem más a felelős, mint az ADC tárgyak módosítása.

A jelenlegi helyzetet valószínűleg senki sem jósolta volna meg előre, bruiserek lepték el a “lövész” pozíciót, a támogatók hozzájuk illeszkedve teljesen megreformálták a karakterválasztási szokásuk. És még ha ez az egész összességében jót is tett a játéknak (érdekes kompozíciók, pörgős, rövid játékok), egy-két karakter közel használhatatlanná vált. Ezt orvosolván a Riot Games bejelentett egy hotfixet, ami az ADC tárgyakat fogja érinteni.

 

A Twitter bejegyzésében Richard Henkel, az egyik vezetője a játékmenetért felelős csoportnak, elmondta, a hotfix három tárgyat, az Infinity Edge-et, a Stormrazort és az Essence Reavert fogja érinteni.

Stormrazor

  • Az AD-ja nőtt a tárgynak 70-ről 75-re.
  • A tárgy passzívja kapott egy kis boostot, ám ennek érdekében veszített az effekt hosszából. Mostantól 20% megdobott mozgási sebességet ad 0.75 másodpercig. (Eddig 1.75 másodpercen keresztül adott +10%-ot)

Essence Reaver

  • Az Essence Flare passzív (ami az ulti használatokkor aktiválódik) 8 másodperc helyett mostantól csak 6 másodperc erejéig lesz aktív. Viszont a 30%-os támadási sebesség buffból 50%-ot csinált a Riot, ami igazán szignifikáns.

Infinity Edge

  • Olcsóbb lett a tárgy 100 arannyal, mostantól 3600-ba kerül “csak”.

Nagyon örülünk, hogy a Riot Games úgy döntött, hotfix formájában hozza el a törődést a játékosoknak, ám ez az egész összességében csak arra jó, hogy elmondhassák: “csináltunk valamit”. Egészen biztosan nem fog komoly változást hozni a fenti változtatáscsomag, a Stormrazor és az Essence Reaver ténylegesen erősebb lett, ám az effektív használatuk ideje csökkent, így csak azok fognak ebből igazán profitálni, akik jól tudják használni a tárgyakat. Az Infinity Edge röhejes árcsökkenése pedig semmit sem fog eredményezni, az egy wave-vel korábban megszerezhető IE nem fogja visszahozni a metába a kritikus sebzéssel pusztító lövészeket, ennél bőven nagyobb törődésre van szükségük azoknak a karaktereknek.

Hotfixnek hotfix, de az áttörés nem most fog megtörténni, nagy valószínűséggel maradnak a bruiserek és mage-ek boton.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva