Fortnite

Mém item, ami még szórakozásra is gyenge: így buffolná a bokrot a közösség

ujsagiro - 6 éve Címkék: buff, Bush, fortnite, Reddit,

Jó pár közösségi ötlet van a bokor felturbózásara, Epic Games, figyelj oda a játékosokra!

Alapvetően az összes itemnek, fegyvernek megvan a szerepe a Fortnite-ban, és noha van néhány, amely kilóg egy kicsit, nincs köztük olyan, ami totál haszontalan.

Egyet kivéve: ez a bokor, mely a csalódások netovábbja.

Képtalálat a következőre: „bush fortnite”
forrás: Fortnite Skins

Egyrészt mert teljesen használhatatlan, konkrétan hátrányt jelent a viselőjének, másrészt mert legendary: amikor bontjuk a ládát és előugrik belőle egy sárgán izzó tárgy, akkor minden valamirevaló játékosnak megemelkedik a pulzusa, majd pofára esik, ha kiderül, hogy ez egy bokor.

Aki esetleg nincs tisztában vele: a bush egy 3.5 másodperc alatt feltekerhető tárgy, mely egyszer használható, és azonnal leesik, ha sebzést szenvedünk el.

Állás közben látszik a lábunk alja, úgyhogy csak guggolásnál, azon belül is az egy helyben várás közben tudunk tényleg úgy beépülni a környezetbe, mint egy sima bokor.

A másik gond vele a látókör: kifejezetten zavaró, ha csak nem céloztok közelítve ellenfeletekre.

Képtalálat a következőre: „bush fortnite gameplay”
forrás: youtube

Nagyon ritka a használata, így egy viszonylag régi videón tudjuk példázni, hogy mit értünk a látókör zavarása alatt:

Megoldás

Sok érdekes ötlet jár az interneten, egyik kedvencünk azt javasolja, hogy ne Supply Dropokban és ládákban lehessen megtalálni, hanem olyan helyeken, ahol amúgy is sok a bokor – konkrétan átvenné 1-1 bokor helyét, melyről csak akkor tudnánk meg, hogy “elfogyasztható”, ha rávisszük a nézetünket. A lényeg ugye az lenne, hogy ne foglalja az értékes helyet az említett dolgokban.

Egy másik ötlet azt javasolja, hogy hátizsákként funkcionáljon a szóban forgó item, ami csak akkor aktivizálódik, ha leguggolunk.

Bush Backpack Item in Fortnite Battle Royale
forrás: fortniteinsider

Van olyan is, aki megelégedne azzal, hogy állás közben ne nézzünk ki nevetségesen….igen, ennyire rossz az item, hogy már ennek is sokan örülnének.

forrás: reddit

A mi véleményünk az, hogy elég lenne, ha nem zavarna a látótérben, mert jelenleg több kárt okoz használójának a bokor, mint amennyi hasznot hoz, erre gondolunk:

forrás: reddit

Vagy csak vegyék ki…

Most ti jöttök, mi legyen a bokorral? Menjen? Ha maradjon, mit változtatnátok rajta?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva