Hearthstone

Csehország, Ukrajna, Korea, USA: íme a nagy nemzetek HGG-válogatottjai


Ezeket a játékosokat válogatták be az egyes országokból.

A Blizzard kedd este közzétette a Hearthstone Global Games nemzeti válogatottjainak végleges névsorát, így kiderült, hogy a szurkolók szavazatai alapján kik képviselhetik majd az egyes országokat. A magyar válogatottat exigo mellett PenhaDani, zridex és SteveFrench alkotják majd.

Megvan az eredmény! Íme a 2018-as magyar Hearthstone-válogatott

Hogy mi a helyzet a többi válogatottnál? Nézzük a nagyobb nemzeteket! A címvédő cseheknél elég sok a változás: csak pokrovac maradt bent, a legnagyobb név, StanCifka pedig ezúttal még a 8-as szavazati listára sem fért fel. A másik tavalyi döntősnél, Ukrajnánál Kolento és Neirea is megkapja az újbóli esélyt, míg a 2017-es elődöntősöknél, vagyis Dél-Koreánál és az Egyesült Államoknál a teljes névsor lecserélődött.

Csehország (2017: I. hely)

Ukrajna (2017: II. hely)

Dél-Korea (2017: III-IV. hely)

Egyesült Államok (2017: III-IV. hely)

Nézzünk még néhány nagyobb nemzetet. Érdekesség, hogy a tavaly Top 8-ig jutó Hollandia változatlan felállásban játszhat majd, ezúttal is a Thijs, Theo, Tyler, Mitshuhide négyes kapta meg a bizalmat. Míg a tavaly csalódást keltően teljesítő dánoknál egy testvérpár is lesz a mezőnyben a Hoej-ikrek személyében.

Kanada

Egyesült Királyság

Svédország

Oroszország

Hollandia

Németország

Dánia

Kína

Aki a többi ország válogatottjaira kíváncsi, az ezen az oldalon böngészhet a nemzetek között.

A 2018-as Hearthstone Global Games szűk egy hónap múlva, július 16-án startol és egészen a novemberi BlizzConig fog tartani. Ha többet szeretnél megtudni a 48 ország részvételével zajló versenysorozatról, akkor ajánljuk korábbi cikkünket, melyben bővebben is olvashattok a mezőnyt alkotó nemzetekről és a lebonyolításról.

Most akkor mire is szavazunk? Íme minden tudnivaló a Hearthstone Global Games-ről

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva