Hearthstone

Íme az 5 legegyedibb deck a DreamHack Summer versenyről


Érdekes összeállítások a hétvégi Hearthstone tornáról.

Váratlanul emlékezetesnek bizonyult a hétvégén rendezett DreamHack Summer Grand Prix, a svédországi Hearthstone-versenyen ugyanis egészen elképesztően teljesített a magyar játékos, PenhaDani, aki végül a második helyen végzett, az eddigi legnagyobb nemzetközi sikert elérve ezzel a magyar HS-történelemben. Nemcsak emiatt volt azonban érdemes követni a versenyt, hiszen nagyon változatos metát láthattunk a három nap során – tegnapi cikkünkben már olvashattatok erről.

182 játékos, 37 féle pakli – a DreamHack Summer számokban

A 37 féle különböző pakli között akadt néhány egészen egzotikus összeállítás is, melyeket nemhogy versenyen, de még ladderen is meglehetősen ritkán látni. Ezekből a deckekből szemezgetünk most: íme az öt legérdekesebb!

Odd Warlock (Algaron)

Az Even Warlock a legnépszerűbb deck volt a versenyen, az Odd változatról ellenben sokan talán még azt sem tudták idáig, hogy egyáltalán létezik. Nos, Algaron bevállalta: lényegében egy Zoo-jellegű pakliról van szó, amiben elég sok lap a Devilsaur Egg, illetve a saját lényeket elpusztítós mechanika köré épül. Mindezt ugyebár sebzés nélküli laputánpótlással megspékelve.

Algaron paklija
AAECAf0GCKICrwTeBYkGlc4Ci+ECnPgCnvgCC/cEwgjECMUJm8ICq8ICl8sC8tAC0eEC2O4Ct/ECAA==

Quest Paladin (Algaron)

Úgy tűnik, Algaron vicces kedvében volt, a svéd játékos ugyanis Quest Paladint is hozott a lineupjában, amit szintén egyedül játszott a közel kétszáz fős mezőnyből. A Quest mellett a másik kulcslap természetesen a Lynessa Sunsorrow, amely minden buffot megismétel, de befért a szökőévente látott The Voraxx is, amely szintén duplázza az effekteket.

Algaron paklija
AAECAZ8FBt4FjMcCuccC4+MCt+kCw+oCDPsB3AOIBfQFrwf2B5vCAojHAtjHAu3SAvbsAvnsAgA=

Malygos Rogue (Godjiira)

A Malygos Rogue egykoron egészen népszerű paklinak számított, de mióta nincs Emperor Thaurissan, azóta meglehetősen nehéz vele összehozni az OTK-kombót. Egy másik svéd játékos, Godjiira mégis ráment: leginkább a Spiritsinger Umbra és a Kobold Illusionist párosa, a Valeera the Hollow duplázása, a WANTED! Coin-termelése és a Shadowstep olcsóbbítása tudják összehozni a Malygos-okat a Sinister Strike-ok és a Razorpetalok mellé.

Godjiira paklija
AAECAaIHCooBtAO9BO0FpAf3wQLJwgKA0wLw5gKJ9AIKtAHEAe0CzQObBcYFiAeGCdvjAt/jAgA=

Resurrect Priest (Slitzlol)

A rotáció és a Big Priest háttérbe szorulása óta a resurrect mechanika is eltűnt a Priest repertoárjából, mostanában azonban újból fel-felbukkanni látszik – Slitzlol el is vitt egy ilyen nagylényes decket a versenyre. A The Lich King, Ysera, Obsidian Statue, Prophet Velen négyesből igyekszik minél többet legyártani a pakli, amiben a Vivid Nightmare és a Diamond Spellstone is segédkeznek – pár Velennel szerencsés esetben még egy OTK-kombó is összejöhet a Holy Smite-ok által.

Slitzlol paklija
AAECAa0GBgmiCdYKws4CkNMCgvcCDJcC0wrXCtHBAtLBAuXMAubMArTOAvDPAujQAuPpAr3zAgA=

Malygos Priest (MikkerBoyDK)

MikkerBoyDK paklija nagyon hasonló az előzőhöz, csak a Big-jelleg helyett itt sokkal inkább a kombó vonal dominál. A Prophet Velenek, Malygos-ok és Radiant Elementalok feltámasztásával elég könnyen össze lehet hozni az OTK-t a Mind Blastok és a Holy Smite-ok beolcsóbbításával.

MikkerBoyDK paklija
AAECAa0GCAm0A8kG1grSwQLlzAKQ0wKC9wILlwKhBOUE0wr7DNHBAtjBArTOAvDPAujQAuPpAgA=

Aki a nagy hőségben egy kis funfaktorral hűsítene magán, az cuppanjon rá valamelyik fenti deck kódra és indulhat a mókázás!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva