Gaming

Meghosszabbítva! Még egy hétig ingyenes a Quake Champions


Ha eddig még nem töltötted le, akkor ne szalaszd el az alkalmat.

Régóta készül már ugyan, de továbbra is csak Early Access státuszban elérhető a legendás Quake-széria legújabb darabja, a Quake Champions, az E3 után azonban mindenki megkapta a lehetőséget arra, hogy kipróbálja az online FPS-t, hiszen rövid időre ingyenessé tették a játékot.

Az eredeti tervek szerint mostanra véget kellett volna érnie az akciónak, a kiadó Bethesda és a fejlesztő id Software azonban szerencsére úgy döntöttek, hogy rádobnak még egy lapáttal:

egy héttel meghosszabbították az ingyenes időszakot, így június 25-ig még bárki beszerezheti a Quake Champions-t.

A játéknak a “rendes” megjelenést követően free-to-play verziója is lesz a fizetős változat mellett – ebből kaphatunk most ízelítőt, hiszen az akció keretein belül az alapváltozat szerezhető be, melyben limitálva van az ingyenes hősök száma. Ha teljes hozzáférésre vágysz, akkor persze befizethetsz a Champions Pack verzióra is, amely most kedvezményes áron, kevesebb mint 20 euróért kapható.

Mind a Free-to-Play változat, mind a Champions Pack verzió a Steam, illetve a Bethesda oldaláról szedhető le a megfelelő kliens telepítésével.

Fontos, hogy az ingyenes verzió örökre a tiéd marad, ezért akkor is érdemes letölteni, ha most éppen nincs kedved vagy időd játszani vele, hiszen az akció lejártát követően már csak a fizetős verzió lesz elérhető, amíg meg nem jelenik a végleges játék. Mészárlásra fel!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva