PUBG

20.000 BP? Jöhet! – A PUBG Corp. elnézést kér a téves kitiltásokért!


Az utóbbi napokban szinte folyamatosan információkkal lát el minket a cég.

As you know, one of our highest priorities is working towards eliminating hackers and cheaters from PUBG. We’ve made great strides in this area recently, but unfortunately sometimes we get it wrong, which was the case recently when a number of players were improperly banned and were unable to access the game for a period of time.

While we will continually work to improve these cheat detection methods, we ask for your patience on the hopefully few occasions where a false ban happens.

A cég sajnálatát fejezi ki a történtekkel kapcsolatban. Számukra továbbra is a csalók üldözése az egyik legnagyobb prioritást élvező dolog. Ahogy egyik rendszer, úgy a cég anti-cheatje sem hibátlan, így fordulhatott elő, hogy egy hónap alatt két téves ban-hullám is végigsöpört a játékosbázison.

Folyamatosan fejlesztik a csalók elleni védelmet, így a türelmünket kérik az ilyen jellegű problémákkal kapcsolatban.

A cég 20.000BP-t ír jóvá (elvileg már meg is kellett kapnod!) azoknak a felhasználóknak akiket érintett a legutóbbi probléma. A következő feltételeknek kell teljesülniük:

  • A játék 3.8.38.15 verziószámú buildjével kellett játszanod június 16-án 20:00 és 22:30 között.
  • Jogtalan kitiltásban kellett részesülnöd. (Side note: a csoportokban előfordult olyan játékos aki ban nélkül is megkapta a kompenzációt)

Forrás: Katt!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva