Hearthstone

Ideje bajnokot választani az ajándék pakkokért! De ki legyen az?


Itt a legújabb Choose Your Champion akció.

Már megszoktuk, hogy a Blizzard a nagyobb Hearthstone Championship Tour versenyek előtt meghirdeti a Choose Your Champion akciót, melynek keretein belül ajándék pakkokat lehet nyerni. Most pedig újból sor került erre, hiszen közeleg az év első vb-selejtezője, a Summer Championship, amely előtt újból megkapjuk a választás lehetőségét.

A versenyt egy hét múlva, június 28. és július 1. között rendezik Los Angeles-ben, a Blizzard arénájában, ahol 16 játékos küzd majd azért, hogy ott lehessen a következő világbajnokságon. Ennél azonban most fontosabb, hogy mi is nyerhetünk – mutatjuk a pontos tennivalókat.

A Summer Championship résztvevői

Mit kell tennem?

A feladat nagyon egyszerű: el kell látogatni erre a weboldalra, ahol bejelentkezés (jobb felső sarok) után a Select Your Champion résznél kiválaszthatod, hogy szerinted ki lesz a bajnok. Egészen június 27-ig lehet szavazni.

Mitől függ, hogy mennyi pakkot nyerek?

Minél messzebb jut az általad választott játékos a tornán, annál több ajándék pakk jár, de minimum 1 darabot mindenki kap, aki részt vesz a játékban! Maximum 4 darab Witchwood pakk nyerhető.

  • 1 Witchwood pakk mindenkinek jár, aki szavaz
  • +1 Witchwood pakk, ha a választott játékos továbbjut a csoportból
  • +1 Witchwood pakk, ha a választott játékos továbbjut az elődöntőbe
  • +1 Witchwood pakk, ha a választott játékos továbbjut a döntőbe

Kire szavazzak?

Nos, a három kérdés közül egyértelműen ez a legnehezebb, hiszen meglehetősen kiegyenlített a mezőny, kevés igazán nagy névvel, így nehéz megjósolni, hogy kik juthatnak legtovább. A csoportok beosztását egyébként itt láthatjátok.

Kép: Hearthpwn

Hogy némileg megkönnyítsük a helyzeteteket, ezért minden régióból kiválasztottunk egyvalakit, aki szerintünk jó esélyekkel indul a versenyen.

Európa

Az olasz játékos, Turna nagyon jó formában van, hiszen az európai regionális selejtezőn nem talált legyőzőre az egyenes kieséses szakaszban, ráadásul ő az egyetlen a régióból, aki nyert idén nagy nemzetközi versenyt, hiszen első helyen végzett márciusban az oslói HCT-tornán.

Amerika

A legnépszerűbb választás ezen a szavazáson minden bizonnyal Dog lesz – nem véletlenül, hiszen ő a legismertebb név a mezőnyben. Versenytapasztalata és játéktudása miatt mi is őt mondanánk az amerikai régióból, de nagyon erős négyes jött össze, ezért közel sem egyértelmű a választás!

Ázsia

Az ázsiai régióból leginkább Dél-Korea és Tajvan szokott remekelni (utóbbi országból jött a legutóbbi világbajnok, tom60229 is), mi ezúttal azonban egy japán játékosra, Glory-ra hívnánk fel a figyelmet, hiszen a négy ázsiai közül neki van idén a legnagyobb nemzetközi versenytapasztalata – döntőbe jutott például a sydney-i HCT-torna kvalifikációs versenyén.

Kína

A kínai vb-veteránok egyelőre még nem kvalifikálták magukat, így is akad azonban ismertebb név a mezőnyben az ázsiai országból XiaoT személyében, aki egy hónapja a Titanar Hearthstone Elite Invitational versenyen egy nagyon erős mezőnyben második helyet szerzett, Orange-tól kapott ki a döntőben. Ez egy igen jó ajánlólevél szerintünk.

Ezek persze csak óvatos tippek, hiszen a 16 résztvevőből bárkinek megvan az esélye arra, hogy döntőbe jusson. Válasszatok okosan – reméljük, hogy szerencsésen pickeltek, és sok pakkot kell majd kiosztania a Blizzardnak a versenyt követő héten!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva