Hearthstone

Priest vs. minden más: paklik a heti Tavern Brawlra


Ezekkel a deckkel érdemes próbálkozni a heti kocsmai bunyóban.

A szokásos időpontban, szerda este megérkezett a Hearthstone-ba a heti Tavern Brawl: ezúttal egy korábbi kocsmai bunyó “ismétlését” kaptuk meg a Shadow Reflection képében, melyben a kombózásé a főszerep, hiszen a játék automatikusan Shadow Reflection másolatokkal tölti fel a deckünket.

Ahogyan arra számítani lehetett, a Radiant Elementalra építő Priest a legnépszerűbb deck a Brawlban – a változatosság kimerül annyiban, hogy néha a Mind Blastoktól, néha az Inner Fire-től kapunk ki. Íme egy sokak által használt verzió:

AAECAa0GAAf4AqEE5QTRCvIM0cEC2MECAA==

Természetesen a többi class-szal is lehet próbálkozni, sőt, akadnak olyan deckek is, amik elég jól tudják counterelni a fenti Priestet. Mutatunk néhány alternatívát.

Warrior

Jó dolog a 6-7 Mind Blast egy körben – kivéve akkor, ha az ellenfélen van 50 armor, mert akkor nem ér semmit. Nagyjából ez a koncepciója az alábbi Warrior decknek, amely a Shield Slammel, a Cruel Taskmaster + Execute kombóval és a Brawllal bármit el tud távolítani, egyébként meg rengeteg armorgenerálással játszik, és még a fatigue ellen is akad védelem (Dead Man’s Hand).

AAECAQcES/8H1AjPxwIGnQKiBJEG+wyOzgLx0wIA

Druid

Ha valaki a lehető legkevesebb lappal szeretne játszani, annak ez a vicces fatigue Druidot ajánljuk. A Nourish segítségével felrampelünk sok manára, a Branching Paths és a Ferocious Howl pedig legenerálják nekünk a világ összes armorját, csak ne pazaroljuk el őket idejekorán! A Naturalize eközben elégeti az ellenfél deckjét, igyekezzünk minél többször lemásolni.

Mage

Aki védekezés helyett az agresszióra menne rá, az próbálkozhat Mage-dzsel is, ahol szintén megvan az olcsóbbítás (Sorcerer’s Apprentice) + olcsó lövés (Arcane Missiles) kombó, akárcsak a Priestnél. Még jobb, ha eközben egy Mana Wyrmöt is tudunk buffolni, de az olcsóbbítások mellé jó a Molten Reflection és a Fireball is, mint alternatív win condition, miközben az Arcane Intellecttel folyamatosan feltöltjük a kezünket.

AAECAf0EAAecArsClQOrBLQE5gTaxQIA

Rogue

Charge lényekkel is elég gyorsan le lehet darálni az ellenfelet, ha éppen úgy van. Az egyik legjobb class ehhez a Rogue, ahol a Cold Blood elég kegyetlen dolgokra képes, ha elsütünk egy körben 3-4 darabot – leginkább a Stonetusk Boar és a Southsea Deckhand szeretik megkapni. De a Deadly Poison is csúnyán meg tud szaladni, az alá pedig még minion sem kell.

AAECAaIHAp/CApziAgaMAssDiAXUBd3CApXOAgA=

Hunter

Agresszív lényes decket a Hunterre is lehet építeni, ami ráadásul még counterelni is tudja az olyan csúnyaságokat, mint a Radiant Elemental vagy a Sorcerer’s Apprentice, hiszen a Snipe még azelőtt kilövi őket, hogy valami baj történne.

Mindez persze csak pár lehetőség a kismillió közül – vasárnapig még bőven van időtök kísérletezni az új kocsmai bunyóban. Nektek milyen deckkel jött össze az első győzelem és az ajándék pakk?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva