Fortnite

Ingyen Stream Overlay-t biztosít mindenkinek a Fortnite Master!


Az OBS programhoz járó bővítmény kifejezetten ízléses lett.

A világ egyik legdivatosabb streaming szoftvere, az OBS összedolgozott a Fortnite Master, játékosstatisztikával foglalkozó oldallal, s együttesen összedobtak egy Overlay-t mindenkinek, aki ízléses közvetítéseket akar csinálni. Amikor a Fornite Master elindult, több profi streamer és Fortnite játékos – többek között TSM Myth, vagy TSM Daequan –  is használta a program alfa verzióját. Egészen ezidáig nem volt elérhető a nagyérdemű számára, ám most úgy döntött a kiadó, hogy publikussá teszi az OBS Stream Overlay-t, hogy mindenki élvezhesse a profik számára tervezett szolgáltatást.

Ahhoz, hogy hozzájuss, nem kell mást tenned, csak felkeresni a fortnitemaster.com oldalat, ott megkeresned a saját profilod (a kereső felületbe beírod a felhasználó neved és ki is dobja), s az alább látható OBS Overlay gombra kattintani. 

Fortnite Master

Az Overlay egyébként a következőképpen néz ki:

Az Overlay feltünteti a stream alatt lejátszott meccsek számát, számolja az összes megszerzett killt,s ezekből átlag K/D-t is készít, listázza a győzelmeket, valamint a Top 10-be, valamint a Top 25-be jutásokat. A két szürke csík, az “In Game UI” rész pedig az életerő valamint a pajzs csíkunkat jelzi, így értelemszerűen úgy van megtervezve az Overlay, hogy azokra helyezzük az OBS-ben.

Használati útmutató

Ahhoz minden a lehető legjobban menjen, a következőkre kell figyelni:

  • Mikor az OBS-en belül a Browser menüpontban állítjuk az Overlay-t, állítsuk át az alapértelmezett szélességet és hosszúságot 446 x 115-re!
Így kell kinéznie a Browser nézetnek
  • Ha ez megvan, kedvünkre igazgathatjuk az Overlay-t az OBS-en belül
  • Ügyeljünk arra, hogy a stream szoftverünk naprakész! A legfrissebb verziót ITT lehet letölteni.

Az Overlay mindig a meccs statisztikák alapján fogja frissíteni az adatokat, így ha van három killed, de meghalsz a 15. helyen, akkor ne lepődj meg, hogy nem adódott hozzá a statodhoz a plusz három gyilkosság, a háttérben az Overlay követi még a mérkőzést és amint annak vége (tehát meghal a maradék 13 játékos, s egy győzedelmeskedik) akkor megjelenik majd az új stat az Overlay felületén.

Epic Games

Ami a sajátossága a Fortnite Master Overlay-nek, hogy mindig az adott közvetítés statisztikáit mutatja, nem az egész karrierünk. Ez amolyan segítség a nézőknek, hogy lássák éppen hogyan teljesítesz, mióta játszol, s hogy hány győzelemről maradtak le eddig. Így ha új közvetítést kezdesz, a számok is lenullázódnak.

Ha kezdő, vagy haladó streamer vagy és szeretnél dobni a közvetítéseid minőségén, a Fortnite Master OBS Overlay biztosan segíteni fog ebben! De még ha csak videókat gyártasz, akkor is kiváló plusz tud lenni a statisztika figyelő bővítmény.

Jó játékot hozzá!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva