Counter Strike

Baráti figyelmeztetés: 24 óra múlva letiltják az OPSkins trade botjait, ne hagyjatok bent semmit!


A Valve két héttel ezelőtti figyelmeztetése ma érik tényleges tiltássá. Ha ránk hallgattok, gyorsan kiürítitek az OPSkins-es raktáraitokat!

Június elején érkezett a hír, hogy a Valve korábbi együttműködő partnerét, az OPSkins-t is elérte a kiadó tisztogatási hulláma. Egészen pontosan két hetet kapott az OPSkins arra, hogy minden Steam raktárat használó játékkal kapcsolatos tevékenységét megszüntesse. Ha valaki lemaradt volna a drámáról:

TL;DR: kb az összes játékot kitiltották az OPSkins jelenlegi kínálatából!

A cikk megírásától (06.21. 14:00) számított 24 órán belül nincs több CS:GO, PUBG, Dota 2, Team Fortress 2, H1Z1, Just Survive, PayDay 2, Unturned, Rust, Killing Floor 2, Battalion 1944, Ballistic Overkill, Depth, Armello, Golf with Friends, Golf it!, Natural Selection 2, INTERSHELTER és SNOW tárggyal való üzletelés az OPSkins-en.

A legértékesebb tárgyakat a gazdáik természetesen már kivették az oldalról, de még mindig több ezer item vesztegel a raktárakban. Ha ti is az eddig tétlenkedők közé tartoztok, ideje elkezdeni a kiürítést, hiszen fogy az idő. Amint ugyanis az OPSkins trade botjait letiltják, azok a tárgyak talán örökre ott maradnak.

Páran próbálják még jó áron eladni a cuccokat (szép zöld a legtöbb), de mi inkább a raktárak kiürítését javasoljuk:

Továbbá fontos még megjegyezni, hogy akinek van az oldalon bármilyen apró összeg is a számláján, azt is érdemes most elkölteni. A határidő lejárta után ugyanis ezt sem lesz alkalmatok elkölteni, miért hagynátok elveszni? Egy pár centes tárgy is jobb, mintha elveszne a pénz a trade botok letiltása miatt.

Reméljük időben elér mindenkihez a figyelmeztetés, további jó játékot gamerek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva