Counter Strike

Hatalmas ziccer a FaZe és a G2 előtt, egy hétig még szabad ScreaM és kioShiMa is


A Major szabályok értelmében csak olyan játékos érkezhet a beugró helyekre, aki még nem lépett pályára a selejtezők során. Egy hét maradt gondolkodni.

Hiába lesz csak ősszel a következő CS:GO Major, a végleges névsorokat már nyáron le kell adnia a 16 automatikusan kijutó csapatnak. A végleges ebben az esetben azt jelenti, hogy a névsor leadása után már csak maximum a coach lehet beugró a csapatban.

  • Legendák: Cloud9, FaZe, fnatic, G2, mousesports, Na’Vi, Winstrike (régi QB Fire), SK
  • Kihívók: Gambit, Vega Squadron, Space Soldiers, Astralis, Liquid, BiG, Virtus.pro, North

De jelenleg még a Cloud9, a FaZe, és a G2 ötöse sem teljes!

A Cloud9 FNS kirúgása után még vele indult az ECS döntőn, de a Majorra valaki mást vinnének. A FaZe mostanában cromennel beugrózik de még hivatalosan nem jelentették le sem őt, sem olofmeistert. A G2 pedig meglepő módon még nem adta le Ex6TenZ nevét, egyelőre csak SmithZz szerepel shox, kennyS és bodyy mellett.

Az idő viszont szorítja őket, hiszen ha egy játékos már pályára lépett a Minor selejtezőkön, nem ugorhat be máshova. Szóval amíg nem indul ez az amerikai és európai Closed kvali, addig szabad a rablás!

  • Cloud9: A legutóbbi Majort is tarik irányítása mellett húzták be, így simán kereshetnek entry fraggert ötödiknek. A Rogue, eUnited vagy compLexity csapatából válogathatnának leginkább, de az EnVyUs szabadon maradt játékosai is szóba jöhetnek. Esetleg a G2-ből kiforgatott hármas, akiknek szintén menne az angol kommunikáció.
  • FaZe: support stílusú játékosra lenne a leginkább szükségük, aki ha kell, egy 3v3 helyzetben azért entry-zni is tud. Szintén feltétel a jó angol tudás, van is erre két tökéletes jelölt. ScreaM és kioShiMa is csapat nélküliek, jelenleg szabadon igazolhatóak. Mindketten játszottak már a FaZe-ben, nemzetközi lineupban, szóval ezzel sem lenne baj.
  • G2: Ha nem ragaszkodnak Ex6TenZ-hez, akkor lehet mégis shox marad az irányító, és keresnek egy entry-t a csapatba. RpK, esetleg ScreaM is jó lehet ötödiknek, de ha apEX meggondolja magát akár ő is beszállhat a kispadról.

Kíváncsian várjuk, a hátralevő egy hétben hogy alakul az ex-EnVyUs sorsa, hiszen egyértelműen ott kínálják magukat a legjobb célpontok. Aki nem lép pályára a Minoron, azt még elviheti bárki!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva