Fortnite

Nagy részünk lemondhat a rég beharangozott Royale Bomber skinről: PS4 exkluzív lesz


Az egyik legjobb skin a játékban drága mulatság lesz.

Korábban már készítettünk egy válogatást a ránk váró Fortnite Battle Royale módba bekerülő skinekről.

Készítsd a V-Bucks tartalékaidat! – Ez a 15 új Item érkezik hamarosan

Amint látható, egy sokak által favorizált darab, a Royale Bomber még mindig várat magára.

A Sony PlayStation Italia facebook posztja alapján az derül ki, hogy a Sony egy igen jó üzletet kötött a Fortnite fejlesztőivel: Július 16-tól lesz egy olyan PS4 csomag, melyhez jár egy Fortnite bundle, ami ezt a skint és 500 V-Buckot tartalmaz.

forrás: fortniteintel

A Skin-Tracker oldalának köszönhetően láthatjuk a 3D-s modelljét is:

Elég meglepő hír, hogy az Epic Games ilyen exkluzív skint “adott” a Sony-nak, tekintve, hogy a cég blokkolja a crossplay lehetőségét Xbox, Switch és PS4 között.

A visszhang

Az már kevésbé meglepő, hogy a közösség nem örül a döntésnek. Sokan szerették volna behúzni ezt a kinézetet, az ő számításaikat alaposan keresztül húzta az Epic Games, nem egy dühös kommentet olvasni.

Azon nagyon meglepődnénk, ha később mások számára is elérhetővé tennék a skint, úgyhogy ha mindenképpen erre vágyunk, akkor kénytelenek leszünk szerencsés esetben olyan ismerősöktől megvenni a letöltő kódot, akik nem használják, vagy az interneten.

Képtalálat a következőre: „royale bomber skin fortnite”
forrás: pro game guide

Ez utóbbi bizony kockázatos (átverés lehetősége), nem etikus (az is kérdés, hogy mennyire legális) és nem elhanyagolható, hogy még drága is. Nehéz megtippelni, hogy mennyiért fog futni (ha egyáltalán) a skin, de ha csak abból indulunk ki, hogy 1500 V-Buck (egy epic skin ára) nagyjából 5000 forint, akkor nagyon meglepődnénk, ha ezt az exkluzív skint 10000, de inkább 20000 forint alatt bárki felrakná.

Persze az egész művelethez szükség van egy PS4-re ettől függetlenül is, hisz vagy azon használhatjuk, vagy ha össze van szinkronizálva a PC-s felhasználónkkal, akkor számítógépen is mehet a menet.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva