Hearthstone

Csak te és a haverok: most már privát Fireside Gathering is szervezhető


Bővültek a lehetőségek a szervezett közös játék kapcsán.

Bár sokan kizárólag otthon játszanak, a Hearthstone népszerűségén óriásit dobott a hordozható verziók megjelenése – arról nem is beszélve, hogy a mobilos változatok a közösségi jelleget is sokkal inkább kidomborítják. Olyannyira igaz ez, hogy a Blizzard egy külön funkciót – vagy ha úgy tetszik, szolgáltatást – is fenntart a játékon belül erre: ez volna a Fireside Gathering, amely lényegében szervezett összejöveteleket jelent.

Azon túl, hogy új játékostársakkal ismerkedhetünk meg, a Fireside Gatheringeknek több előnye is van:

  • Elérhető a speciális Tavern Brawl játékmód, a Fireside Brawl.
  • Itt lehet megszerezni a Fireside Friends hátlapot, amihez három meccset kell lejátszani egy tetszőleges Fireside Gatheringen.
  • Szintén itt szerezhető meg a Nemsy Necrofizzle alternatív Warlock skin, ehhez “Tavern” besorolású Gatheringen kell lejátszani egy Fireside Brawlt. Ez a besorolás akkor érhető el, ha egy általad szervezett korábbi Fireside Gatheringre legalább három játékos bejelentkezett.

Ha valaki részt szeretne venni egy ilyen összejövetelen, akkor ezen az oldalon kereshet rá, hogy a közelében mikor tartanak Fireside Gatheringet. Igen ám, de mi van akkor, ha valaki privát összejövetelt szeretne tartani, amiről tényleg csak ő és a meghívottak tudnak? Nos, erre ezidáig nem nagyon létezett megoldás – legfeljebb annyi, hogy olyan helyszínt adtunk meg, ahol jó eséllyel nem bukkant fel más. Most azonban a Blizzard bevezetett egy hasznos új funkciót:

immáron van lehetőség “unlisted” besorolású Fireside Gatheringeket is szervezni, melyek nem láthatóak a közelgő események között, vagyis kizárólag azok fognak tudni róla, akiket meghívsz.

Ez nagyon hasznos újítás, hiszen privát Hearthstone-partit bárki szervezhetett eddig is, ám ha a Fireside Gatheringgel járó előnyöket és plusz funkciókat is szerettétek volna kihasználni, akkor nem nagyon volt alternatívája a publikus eseménynek. Most azonban ez végre megváltozott.

Fontos, hogy bár a Fireside Brawl játékmód a privát összejöveteleken is elérhető lesz, mint ahogy a Fireside Friends hátlap is, Nemsy megszerzéséhez azonban továbbra is szükséges a “Tavern” státusz. Ennek elérése viszont kizárólag nyilvános Fireside Gatheringen lehetséges, vagyis “unlisted” eseményként nem lehet Tavernné válni – ugyanakkor ha már megvan a Tavern státusz, akkor lehet privát eseményt szervezni.

Fireside Gathering szervezéséhez erre az oldalra kell ellátogatni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva