Overwatch

Overwatch teaser: a közösség szerint Queen of Junkertown lesz a következő hős, nem Hammond


Közeleg az új hős bejelentése, a közösség alaposan rápörgött a témára.

Ezt a mini teasert láthattuk az Overwatch Twitterén “Calm before the storm” vagyis nyugalom a vihar előtt (vihar előtti csend még szebben fogalmazva) néven posztolva.

A kamera kerete nem mozog. Nincs Overwatch hős, nincsenek mozgó karakterek – csak a szellőzőnyílás, a labda és néhány plakát.

Nem nagyon szoktak jelentéktelen posztokat kirakni a Blizzardnál, így ennek is meglehet a jelentése. A dotesports oldala belemegy a találgatásokba, nézzük mik is ezek!

A poszter és az audio valamit jelenthet, talán egy új pálya vagy hős.

Korábban már írtunk arról, hogy Hammondra utaló jeleket találtak az átdolgozott Horizon Lunar Colony pályán.

Újabb Overwatch leak: egy évet késett, de végre jöhet Hammond

Ugye ha jobban megnézzük a képet, láthatjuk, hogy egy majom van a közepén.

preview
forrás: dotesports

Persze más poszterek is akadnak, egyik például talán Junkertown Queen lehet.

preview
forrás: dotesports

A közösség egy jó része inkább erre hajlik (vagy talán a szívük), egyik érdekesség, hogy a szóban forgó potenciális hős nem hallható már a Junkertown pályán.

forrás: reddit

Van aki szerint a hang a kulcs, egy gépezetet hallunk a háttérben, ami a pályán lévő mech-eké lehet, elképzelhető, hogy ezeket használja a királynő.

forrás: twitter

Rengeteg más teória járja még az internetet, akad olyan, aki szerint a széfnek van jelentősége, ez Junkrat kincse. A “Calm before the storm” pedig az az időszak, mielőtt az ausztrál felszabadító erők az omnium ellen megütköztek és szabotálták az omnium fúziós magját. Junkrat megtalálta a titkos kincsét az omnium csontjaiban (mely Junkertown Queen).

Ezt már csak érdekességképp említjük meg, hogy bár sokan azt gondolták a teaser King’s Row-n található, esélyesebb Rialto.

forrás: reddit

Hajlunk mi is arra, hogy Hammond túl egyértelmű lenne, azonban az biztos, hogy egy új hős bejelentésre rövidesen várható. Ti kinek örülnétek?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva