Counter Strike

Újra van izgalom! A Panorama UI kijavította az elrontott késnyitás animációt


A béta változatban elérhető felhasználói felület újabb hibáját javították a fejlesztők. Így ismét élvezet lesz a ládanyitás.

A Panorama UI bétáját a hibáival együtt szeretjük, főleg azért mert a közösség is végre beleszólhat a fejlesztésbe. A játékosok kérésére már visszavonták a CZ új animációját és egy fontos console parancsot is. Most újabb fejezetéhez érkezett a Valve és a közösség gyümölcsöző együttműködése, méghozzá a késnyitás animációja kapcsán.

A Panorama UI érkezésekor ugyanis arra lettek figyelmesek a szerencsés késnyitók, hogy eltűnt a “Rare Special Item” kép.

Helyette magát a kést mutatta, de így az izgalom két okból is megcsappant a pörgetés végén. Egyrészt a sárga “Rare Special Item” képe sokkal feltűnőbb, ha a kést mutatja az UI az nek akkora hype. Másrészt egyből látjuk milyen kés, nem csak a sárga felirat után. Akárhogy is nézzük, nem az igazi:

A Valve szerencsére vette a lapot és visszarakta a “Rare Special Item” változatot:

Jó látni, hogy a kiadó végre odafigyel a játékosok visszajelzéseire. Reméljük az Overwatch bannok újragondolt állapotát is felülvizsgálják majd…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva