Fortnite

Potenciális map változások a V4.5-ben: a gonosztevők elindították a rakétát, Tilted és Dusty kezd újraépülni


Három hely is kisebb újításokon mehet keresztül.

Amint azzal mindenki tisztában van, a 4. szezon történetének egyik mellékszála a folyamatosan változó pálya.

Indítottunk azzal, hogy Dusty Depot helyett Dusty Divot lett a meteor bombázás következtében, Tilted Towers-t is elkapta pár meteor, majd kisebb változások következtek be: Dusty elkezdett bezöldülni (fákat telepítettek), a Hop Rockokat meg szép lassan elszállították teherautókkal a különböző helyekről.

A dotesports oldala arról számolt be, hogy a következő, 4.5-ös patch-ben újabb változtatások érhetik a térképet.

Az említett két hely mellett a gonosztevők bázisa (Snobby Shores közelében) is megújulhat.

Fortnite Player Finds Secret Lair Housing Nukes Under Map
forrás: gamerant

Az IGN oldala folyamatosan követi a térképet ért módosításokat, Dusty Divot még több fával bővülhet, kezd egy élhető vidékre hasonlítani. Nem a legkedveltebb landolási helyek egyike (melynek több oka van, legnagyobb, hogy low groundon vagyunk), a bővülő flóra viszont egy egész jó buff, hisz legalább tisztességes mennyiségű fával mehetünk tovább innen.

forrás: dotesports

Ugye tudjuk, hogy egy kráter volt Tilted Towers közepén, melyet azóta befedtek, most úgy tűnik, hogy valamilyen épület is épült már rá. Szép lassan kezdi visszanyerni régi formáját a város.

forrás: dotesports

Végezetül találgatások folynak az említett gonosztevők bázisáról, melyről az tűnik fel, hogy a rakéta már nincs ott. Lehet, hogy a gonosztevők kilőtték, hogy lebombázzanak egy másik helyet? Ha igen, szerintetek melyik lehet, minek örülnétek?

forrás: dotesports

Persze ezeket még nem erősítette meg az Epic Games, de hétfőn okosabbak leszünk. Vagy kedden. Vagy szerdán. Vagy…ki tudja mikor jön a patch, hisz az Epic Games-ről van szó. Így vagy úgy, de mi már várjuk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva