Counter Strike

Graffiti a klasszikus Happy ACE-ről – ez lenne a tökéletes búcsúajándék az EnVyUs-nak


Major-győztes együttes még sosem oszlott fel a CS:GO 6 éves történelme alatt, nem érne meg egy kis emléket a dolog?

A CS:GO 2012 augusztusában indult világhódító útjára. A közel 6 év alatt eddig 12 Major tornát rendeztek, 10 különböző szervezet győzelmével:

Háromszor nyert a fnatic, és 1-1 Majorgyőzelemmel büszkélkedik a Virtus.pro, a NiP, az LDLC, az EnVyUs, a Luminosity Gaming, az SK, az Astralis, a Gambit és a Cloud9.

A legtöbben közülük még mindig elit szinten űzik. Hiszen a fnatic, Nip, a Cloud9, a Virtus.pro, a Gambit és az Astralis még mindig a világranglista élmezőnyébe tartoznak. Az LDLC és a Luminosity még állítanak ki ugyan csapatokat, de már korántsem a régi szinten. Az SK most adta át brazil lineupját a mibr-nek, így még senki nem tudja mi lesz az SK új felállása.

És akkor ott van még az EnVyUs, akik egy ideig garantáltan nem veszik célba a régi CS:GO sikereket. A csapat ugyanis minden játékosát kirúgta, és egy ideig kivonulnak a CS:GO-világból.

Major-győztes csapat még nem tett ilyen bejelentést, felmerül tehát a kérdés, nem kellene-e valami emléket állítani a világ egykori legjobb szervezetének? Amennyiben a válasz de, úgy egy graffiti például tökéletes megoldás lenne, és még jelölt is van a falfirkára.

A fenti videóban látott dezi ACE bár nem Majoron esett, simán megérne egy emléket a falra.

Az EnVyUs örökös kapitánya és irányítója hihetetlen hűséggel szolgálta a csapatot. Happy 2015 február elsején érkezett és a június 20-ai tömeges kirúgás során távozott. Vagyis közel 3 és fél évet húzott le a csapatnál, jóban rosszban. A csapat megalakulásától a feloszlásáig, egész végig.

A csapat ikonjának egyik legszebb megmozdulása persze csak az egyik lehetőség. A CS:GO egyik legjobb videókészítője, NikkyyHD egy egész videót szentelt 2016-ban a Major-győztes EnVyUs-nak. Tele van parádés körökkel, amik graffitiért kiálltalank, ha a Valve valamilyen módon meg szeretne emlékezni a frissen megszűnt csapatról:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva