Hearthstone

20:5-ös szériával bizonyította Meati, hogy még van erő az Even Paladinban


Elég jót ment a brit játékos a páros Palával.

A legutóbbi Hearthstone nerfek legnagyobb vesztese egyértelműen az Even Paladin volt, hiszen a Call to Arms drágulásával elveszítette a pakli a legfontosabb lapját. Hamar félre is tette a decket a játékosok többsége: az előző meta legnépszerűbb deckje mostanra a fehér hollónál is ritkább lett a ladderen.

Sokadszor is bebizonyosodott azonban a Hearthstone egyik örök igazsága: attól még, hogy valamivel nem nagyon játszanak, még nem biztos, hogy gyenge. A brit játékos, Meati nemrég úgy döntött, hogy előveszi a lesajnált páros Paladint, ami végül nem is okozott csalódást: 25 meccsen kiemelkedő, 80 százalékos győzelmi arányt hozott a pakli (20 győzelem, 5 vereség), ennek köszönhetően pedig 1000 környékéről #92 Legendig küzdötte fel magát pár óra alatt. Íme az általa használt lista:

Meati paklija
AAECAZ8FCO0F8gWKB/gMucECt+kCzfQC6/cCC/sBmQLcA/QFlgbPBq8H2QexCJYJm8sCAA==

Ha megnézitek a listát, akkor láthatjátok, hogy nincsenek benne új, meglepő vagy innovatív megoldások: lényegében ugyanazokat a lapokat használja a deck, mint a nerfek előtt, csak közben kikerült a Call to Arms. A két felszabaduló slot miatt maradt hely a mostanság újból nagyon népszerű tech kártyának, a The Black Knightnak, illetve befért az esetenként már korábban is használt The Glass Knight is. Természetesen nem hiányzik a Val’anyr sem, ami a legnagyobb fenyegetés a késői játékban – a Saronite Chain Ganggel kombózva különösen nagy fejtörést tud okozni a legtöbb paklinak.

Ha tehát a nerfek előtt sokat Even Paladinoztál, de azóta te is félreraktad, akkor most érdemes lehet elővenni, hiszen Meati példája bizonyítja, hogy akár lényeges változtatás nélkül is tud jó számokat hozni a pakli!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva