PUBG

Elég szép duplázással startolt a Fusion kupa második heti döntője!


Ennél nem is kezdhetett volna be jobban a testRész csapata!

Elérkezünk a második hónap második heti fordulójához, szerencsére most sem kellett csalódnunk a játékosokban, izgalmas végjátékoknak lehettünk szemtanúi.

Első meccs

A döntő első meccsét Miramaron játszották le a párosok. Hacienda mellé szűkültek az utolsó körök, ahol érdekes és izgalmas szituáció alakult ki a meccs végjátékára, hiszen TOP4-ben már mindenki csak magára számíthatott (1v1v1v1 helyzetben).
Az első kört végül unknownmemory nyerte meg (testRész), szép munka volt!

Második meccs

A második mérkőzésen visszatértük a régi jó Erangel szigetére. A végjáték “sajnos” itt nem volt annyira akciódús, túlságosan is jó kört kaptak unknownmemory-ék, nehéz lett volna innen elrontani. Hozták is a “kötelezőt”.  Gyönyörű duplázás volt a testRész (unknownmemory, WARMASHINE) csapatától! 

Harmadik meccs

A harmadik körben szintén Erangelen kellett megküzdeniük a duóknak. Annak ellenére, hogy több duo is eljutott a végjátékig, az utolsó párbaj egy tisztességes 1 vs. 1 volt HULLA_SZILVA és zsiroskenyer1 között. HULLA_SZILVA egy tökéletesen dobott gránáttal szinte nullára sebezte ellenfelét, majd egy jól irányzott fejlövéssel be is fejezte a meccset. A harmadik csirkét így a WSE (HULLA_SZILVA, nobor) csapata vihette haza. 

Negyedik meccs

Újra sivatagi tájon zajlottak az öldöklések a negyedik mérkőzésen. Sajnos hamar rematchre került sor, bár kivülről viccesen nézett ki a hiba, a játékosok szemszögéből feltehetőleg nem volt annyira mókás:

A végjátékban 2 duo zárta közre WARMASHINE-t, ám így is sikerült behoznia csapatát a második helyre, majdnem összejött az a tripla! Ezt a meccset a Cukorkák (PERme, redbullaa) párosa nyerte meg

Ötödik meccs

Erangellel zárult a nap, a mocsárban érte a játékosok a végjáték. Egészen a legkisebb körig szűkült a zóna, 2v1 szituációban nyert a túlerő, szép befejezést láthattunk, gratulálunk a LootHyenaz (loXeg, JaksiJr) csapatának!

A heti döntő végeredménye

A legeredményesebb tíz csapat listája a következőképp alakult öt meccs után:

  1. testRész
  2. LootHyenaz
  3. Eskere
  4. WSE
  5. Cukorkák
  6. HS
  7. Friendly Fire
  8. Bicska Duo
  9. Loot Goblins
  10. PanMeBaby

Hétfő estétől ismét elrajtol a jelentkezés a harmadik heti döntőre a Fusion PUBG Magyar Kupa weboldalán: http://pubg.fusion.live/#infobox 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva