Counter Strike

North, Gambit, OpTic – 3 sztárcsapatot kell levernie a HR-nek a kijutáshoz


Az ESL One: New York főtáblájára már csak alsó ágról juthat be a HellRaisers, háromból hármat kellene nyerni hozzá DeadFoxéknak.

Az ESL nem szórta két kézzel a New York-i beülőket, az európai selejtezők győztesének csupán egy helyet tartott fent. Hat világelitbe tartozó csapat kezdte meg a kvalifikáció utolsó szakaszát, közülük már csak négyen vannak versenyben.

Az alsó ágon OpTic vs. HellRaisers, a felső ágon North vs. Gambit rangadókat tartanak.

A négy csapatból tehát még bárki továbbjuthat, hiszen alsó ágról is simán behúzhatja valaki a végső győzelmet a double elimination rendszerben.

A HellRaisers ötöse, soraiban egy magyar játékossal hosszú út előtt áll, ha New Yorkba akarnak utazni. Előbb az alsó ági elődöntőben meg kell verniük az OpTic dán csapatát, majd ha ott nyernek, jöhet az alsó ági döntő. Ott a North vs. Gambit vesztese vár rájuk, és ha azon is túljutnak, akkor jöhet a Final Boss, North vs. Gambit győztese.

A selejtező során már találkozott egymással a HR és az OpTic. Egy nappal ezelőtt az OpTic nyert 2:0-ra, a csapat legjobbja k0nfig +24-es K/D-val és 53 killek szinte egyedül eldönötte a meccset.

A túloldalon a selejtezősorozatban legjobbjának eddig ISSAA bizonyult. Ha sikerülne valakinek felnőnie a jordán srác 1.27-es ratingje mellé, könnyen vissza lehetne vágni a dánoknak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva