League of Legends

Banánt zabáló Gnar, eltévedt Ezreal – Megérkeztek a Samsung Galaxy kinézetek!


Ötletes, jópofa skineket kapnak idén a 2017-es világbajnokok.

A közösségi média megosztókon a Riot Games megosztotta az első képeket az érkező világbajnoki kinézetekről. A skinek hamarosan feltáncolnak a PBE-re, ahol a játékosok kedvükre tesztelhetik a Samsung Galaxy-hoz tartozó csomagot.

Ezreal, Taliyah, Gnar, Xayah, Rakan és Jarvan IV egyaránt kapni fog egy Samsung Galaxy tematikéjú kinézetet, amit a csapat a 2017-es világbajnoki győzelemért kap, melyet az SKT két vállra fektetésével értek el.

Az előzetesben láthatjuk, ahogy a játékosok a recall animációhoz adnak ötletet a készítőknek, összehasonlítva a végtermékkel. Maradjunk annyiban, hogy a srácok színészi játéka összehasonlíthatatlan a játéktudásukkal, több ponton kényelmetlenül éreztük magunkat a “produkciók” láttán. A Riot Games tervező/fejlesztő csapata több esetben is abból a bizonyosból épített várat, a játékon belüli animációkra összességében nem lehet egy szavunk sem. A 2016-os VB kinézeteinek újítását ezúttal is alkalmazta a Riot, az adott játékoshoz tartozó kinézetet ezúton is “aláírták a játékosok”, recall közben legalábbis az adott kinézethez tartozó játékos autogramja látható.

Ez lesz a második Samsung csomag a League of Legends történetében, a szervezet legutoljára 2014-ben nyert világbajnokságot, akkor még Samsung White néven.

Samsung White Worlds kinézetek

Kétségtelen, hogy az új szórás sokkal részletesebb és minőségibb lett, bár az adott kornak mindkettő szett abszolút megfelel. Összehasonlításképpen itt van az új Samsung Galaxy kinézetcsoport is:

Riot Games

Apropó szettek, a Hextech láda exkluzív család is bővülni fog, a Samsung kinézetek mellett egy új Hextech kinézetet is bemutatott a Riot Games, amit nem más, mint Poppy fog kapni.

A kinézet alanya meglepő, ám a végtermék legalább lenyűgöző, Poppy új kinézete tényleg meg fog tudni érni 10 Gemstone-t, a karakter mainjeinek. Vagy akiknek hatalmas mázliuk van, akár három kinézettöredék rerolljából is megszerezhetik.

A kinézetek ugyan még nem érhetők el a PBE-n, ám nagy valószínűséggel a mai nap folyamán, vagy a holnapi nap már elérhetők lesznek tesztelésre.

Nektek melyik Samsung skin lesz instabuy?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva