Counter Strike

Újabb 70 milliós kvali a HellRaisers előtt, délben kezdenek a Spirit ellen


A DreamHack Masters Stockholm európai selejtezőjén 8 csapat küzd az elérhető 3 helyért.

A DreamHack sorozat minden évben számtalan Opent rendez, Masters-ből viszont szigorúan csak kettő van. Idén a DH Masters Marseille után Stockholm lesz a második alkalom, ahova már most meghívták a CS:GO világ legjobb csapatait!

A 16 csapatos versenyre 9 hely már elkelt, így már csak 7 hely kiadó. A fennmaradó helyeket az alábbiak szerint osztják ki a szervezők:

  • 1 meghívott csapat még bekerül selejtező nélkül
  • 3 csapat az EU selejtezőből
  • 1 csapat az NA selejtezőből
  • 1 csapat a kínai selejtezőből
  • 1 csapat az ázsiai selejtezőből

Az EU selejtező csapatai vannak tehát a legjobb helyzetben, hiszen 8-ból 3-an is továbbjutnak a DreamHack Masters főtáblájára:

Az ágrajzot elnézve a felső ág tűnik keményebbnek, ahol a biztos továbbjutást érő helyért a Snax nélkül kiálló Virtus.pro, a Space Soldiers és az OpTic csapnak össze.

Az alsó ágon a HellRaisers nyerhető meccsek előtt áll. Bemelegítéséként a Spirittel küzdenek DeadFoxék, utána az AGO vs. Heroic győztesével.

Az ágak győztesei már biztosan továbbjutnak, a harmadik továbbjutást érő hely pedig az alsó ág győztesénél landol. A HellRaisers vs. Spirit meccsről természetesen magyar közvetítés is érkezik, a GamerHUTV Twitch csatornáján.

12-től várunk mindenkit!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva