PUBG

Megéri megvenni a Sanhok Pass-t?


Sokan még mindig nem tudtátok eldönteni, hogy megvegyétek-e az Event Pass-t, ezúttal nektek segítünk!

Múlthéten megérkezett az első Event Pass, a szokásos viharos fogadtatás közepette, de a panaszok ellenére rendkívül sikeres lett a Sanhok Pass. Írtunk egy összefoglalót a rangrendszerről és az Event Pass-ról, ám ezek után is sokan kérdeztétek, hogy megéri-e megvenni 10 euróért. Nem lehet egyértelműen kijelenteni azt, hogy megéri, nagyon sok múlik az egyéni preferencián, emiatt mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy számára megéri-e. Összegyűjtöttük azokat a pontokat, ami alapján megkönnyítjük a döntéseteket.

Visszajön az ára?

Kapunk egy csomó skint, de ezeket nem lehet eladni, sem tradelni! Az ára így nem fog visszajönni.

Milyen skineket kapunk?

Egy részét csak ideiglenesen tarthatjuk meg, az Event végéig, a másik része pedig örökre a raktárunkban marad. Az összes skint rendszerezve ezen az oldalon találod (középtájt,  Event Pass: Sanhok Rewards címszó alatt). Ezek mellett pedig a Sanhok küldetésekből is kapunk további itemeket.

Ezeket az itemeket szerezhetjük meg a küldetések során

Ha tetszenek ezek a skinek és szívesen használnád őket, akkor még egy érv a Pass mellett.

Mennyit játszol?

A szintlépésekhez bizony játszani kell. Holnaptól módosítanak a rendszeren és már napi maximum 120 XP-t lehet majd elérni a küldetéseken kívül. Két és fél percenkként 4XP-t kapunk, ha megvettük a Pass-t, szóval 75 percet kell játszanunk naponta, ha ezt ki akarjuk maxolni.

Én megvettem a Pass-t az első napon és nem igazán foglalkoztam a küldetésekkel, ennek ellenére a lvl9 már sikeresen meglett, vannak olyan ismerőseim, akik már a 18-20 környékén járnak. Szóval a Pass-szal nem olyan nehéz szintet lépni, elvégre rengeteg küldetésből kaphatunk XP-t.

Szeretnél küldetéseket teljesíteni?

A küldetések színesítik a játékot, változatosságot csempésznek a mindennapokba. Aki szeret küldetéseket teljesíteni, annak biztosan tetszeni fog az Event. Az ingyenes verzióban csupán a napi küldetésekből kaphatunk plusz XP-t, de a Sanhok Pass tulajdonosok rengeteg további küldetés közül válogathatnak. Ezek egy része pedig külön skin jutalomban részesít.

Nem késő még megvenni?

Bár pár nap lemaradásban van az, aki csak most készül megvenni, de a lvl 30 még így is simán teljesíthető, szóval nem késő utólag sem megvenni.

Most akkor megéri?

Ha tetszenek az ajándék skinek, szeretnél kipróbálni pár limitált ideig elérhető itemet, szeretnél pár küldetést végig vinni és van időd leülni naponta 1-2 órát játszani, akkor a Sanhok Pass-t neked találták ki. Így támogatjuk a fejlesztőket, mellette pedig nem egy ejtőernyőskint vagy pár exkluzív fegyverskint kapunk, hanem tényleg úgy érezzük, hogy megdolgoztunk azért, amit kapunk. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, de reméljük segítségetekre volt ez a cikk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva