Counter Strike

Nulla gyakorlás + mix hangulat + DEv = zsinórban harmadik ICL győzelem a Pixelnek


Ez a csapat úgy tűnik nem tud leállni: Aaron, blaZe, bodito, bzt és DEv lettek a legnagyobb hazai LAN régi/új bajnokai.

Az ICL 40. állomásán bodito, bzt és DEv még nem tudták, milyen sorozatot indítanak el Aaronnal és plummal közösen. 2017 novemberében megverték a Nice Gaminget az ICL nagydöntőjében, és azóta nem képesek leállni. Idén áprilisban, az ICL 44 alatt már a Bodito, bzt, DEv, mYcsu és vizer lineup lett a bajnok, de ugyanúgy Pixel néven. A döntőbeli ellenfél akkor a CULTURE volt, ezzel meglett a kettőből kettő LAN-győzelem zsinórban.

Így érkeztünk el a júliusi ICL 46-hoz, ahol végül szintén Pixel vs. CULTURE döntőn izgulhattunk:

A CULTURE lineupjában ezúttal boco, coolio, fleav, gevve és kory küzdöttek, egy szinte hihetetlen sztori után összeállva. A másik oldalon a Pixel tartotta a jól megszokott bodito, bzt, DEv keménymagot, melléjük ezúttal Aaron és blaZe érkezett.

Elsőre meglepőnek tűnhet a választás, hiszen a LAN előtt csak Bodito volt az, aki aktuális csapata miatt kellő óraszámot pakolt a játékba:

Áronnak 1, blaZe-nek 10, bztnek 7, DEvnek 5 órájva volt a játékban. Ráadásul blaZe élete második LAN-jára utazott Vácra.

És még ilyen “felkészüléssel” is bejutottak a döntőbe, igazolva hogy a skill nem vész el, és át se alakul:

  • A fináléban nem is kezdtek túl jól, az első pályán 16:10-re bukták el Traint. Innentől azonban pazar első félidőkkel és váratlan húzásokkal DEvék villámgyorsan újra nyeregben találták magukat.
  • Cache első félidejét 11:4-re húzták be, innen már csak idő kérdése volt az egyenlítés és a decider map. Végül a CULTURE nagyot hajrázott, de 16:11-nél tovább nem bírták a mapot.

  • A végső összecsapás stílusosan Dust2-ről érkezett, itt szintén a Pixel nyomta meg jobban az első játékrészt. 10:5-re vezettek, majd a CULTURE egy pisztolykörrel még megcsillantotta a reményt egy feltámadásra, de végül 16:10-re ezt is a bodito vezette Pixel húzta be.

A már sokszor említett bodito, bzt, DEv trió ezzel a legutóbbi 3 ICL-ből mindhármat megnyerte és továbbra is a képzeletbeli trónon maradhattak. Aaron kétszer, míg blaZe, mYcsu, plum és vizer 1-1 alkalommal segítették a Pixelt ebben a sorozatban. Így lassan egy éve nem találnak legyőzőre a legnagyobb magyar LAN-on. Mixelve, minimális felkészüléssel és játékórával, pusztán skillből. Lássuk be, ez azért nem fest túl jó képet ha fiatal hazai csapatokról, generációváltásnak egyelőre semmi nyoma.

Borító: ICL Challenge

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva