Overwatch

Még a végén erős lesz Sombra: visszavonták a változtatások egy kis részét, és tovább buffolták


Translocator, Hack és kisebb EMP buffot kapott a hős.

Pár napja írtunk arról, hogy nem csak Hammond jelent meg a PTR-on, hanem 7 másik hősön is változtatott a Blizzard.

Frissült a PTR: Hanzo nerf, kisebb Sombra rework és sok egyéb változás

Sombrát átdolgozták valamilyen szinten, de nem voltak megelégedve az eredménnyel úgy látszik a fejlesztők, ugyanis máris újabb módosításokat eszközöltek:

  • visszavonták azt, hogy 2 méter helyett 4 méteren belül szúrják ki az ellenfelek (detection)
  • nem kell ránéznünk a translocatorre, hogy meg tudjuk semmisíteni, elég ha megnyomjuk azt interract gombot (alapból F). Ha Symmetra teleportján állunk és megnyomjuk ezt a gombot, akkor elteleportálunk a translocator tönkretétele helyett
  • drasztikusan csökkentették a translocator hangját az ellenfél számára, majdnem rajta kell állni, hogy hallható legyen (ugye elpusztíthatóvá vált, így még nagyobb jelentősége van annak, hogy észleli-e a másik csapat a helyét)
  • az ultija (EMP) mostantól hatástalanja Hammond aknamezőjét 10 másodpercre
  • a saját fegyverünk újratöltésének animációját is félbe lehet innentől szakítani a hackeléssel

Gondolkodnak azon, hogy a többi gyengítést visszavonják (a mozgási sebesség csökkenését stealth közben, mely 75-ről 50-re esett, illetve azt, hogy az objektívet el tudja foglalni ilyen módban), de nem valószínű, hogy ez megtörténik. Ezeknek a változtatásoknak az a célja, hogy összességében erősítsék a hőst, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy néhány területen gyengébb marad.

Látszik, hogy óvatosan bánik a Blizzard a nehezen balanszolható karakterrel, kíváncsian várjuk, hogy végül milyen formában jelenik meg az éles szervereken.

Borítókép: Kelley Leanne

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva