Counter Strike

Se nem lány, se nem kitiltott ex-profi, végre nyilvánosság elé állt d0cc


Otthonról továbbra sem, de egy haverja gépéről megmutatta magát a "szellem". Kamerával és mikrofonnal, ahogy azt kell.

Azt hiszem d0cc nevét senkinek sem kell bemutatnunk. Az FPL európai mezőnyének egyik legígéretesebb szereplője, akit a jövő egyik kiemelt tehetségének tartanak. Az utóbbi időkben azonban vad találgatások kaptak szárnyra kilétét illetően. Hiszen sosem mutatkozik LAN-on, nem streamel webkamerával és mikrofont sem használ.

Olyan mint egy szellem, akiről csak annyit tudunk, hogy mikrofon nélkül is nullába lő mindenkit.

Az FPL a találgatások és vádak hatására szavazást indított a többi játékos között. Az FPL mezőnye pedig kispadra ültette a fiatal holland srácot, ameddig nem szerzi be a szükséges eszközöket.

A találgatások azonban egyik pillanatról a másikra véget is értek. Hiszen d0cc megunta az őt körülvevő pletykákat, átment egy haverhoz és beült a webkamera elé, mikrofonnal. A stream nem volt tökéletesen összelőve, de végre mindenki hallhatta d0cc hangját:

Illetve nem csak hallhattuk és láthattuk, hanem nyugtázhattuk azt is, bizony a srác akkor is egy skillgép ha nem a saját PC-jén nyomja. Repültek a vakulva lőtt killek, a 4 killes körök és a végére egy 24:14-es K/D lett az eredmény:

Mindenki megnyugodhat tehát, d0cc tényleg létező személy, nem szégyenli a hangját, nem rejtőzik a kamera elől, nem egy kitiltott ex-profi álnéven, csak egy egyszerű srác. Akit a szülei nem engednek profi szinten játszani, és otthon mikrofont használni, így 18 éves koráig marad a webkam és mikrofon nélküli streamelés.

Kitartást hozzá, reméljük látjuk még LAN-on is a jövőben!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva