Gaming

21 ingyen játék, exkluzív extra tartalmak – Ez a Twitch Prime július!


Egyre inkább megéri a Twitch Prime, főleg, hogy az első hónap teljesen ingyenes!

Talán még sosem volt ennyire megérős a Twitch Prime, mint ebben a hónapban. Így ha még sosem volt ilyen felhasználótok, azonnal ugorjatok neki, ugyanis az első hónap teljesen ingyenes! De ez már 3 dollárt is BŐVEN megér! Ingyenes játékok, exkluzív skinek esnek belőle és még a kedvenc streameredet is támogathatod!

Amit a Twitch Prime kínál:

  • Egy ingyenes feliratkozás egy szabadon választott Twitch csatornára. Vagyis kedvenc streamered csatijára a Twitch Prime segítségével lényegében ingyen subolhatsz. Megkapod az emote-okat és még támogattad is a munkásságát.
  • Ingyenes játékok, melyek hosszabb-rövidebb ideig elérhetőek, de ha mindennap ránézel 1 perc alatt, semmiről sem maradsz le.
  • Exkluzív Twitch Prime tartalmak különféle játékokba (Pl.: Fortnite, Paladins, CoD: WWII, Overwatch, stb.) Sőt, úgy tűnik most megint kapunk valamit a Prime-ra a PUBG-ben is.

 

Amint a bevezetőben is írtuk, az első hónap teljesen ingyenes, ami a második hónaptól a hatodik hónapig 3 dollár, majd pedig a 6. hónaptól 6 dollárba kerül. Ám ahhoz, hogy megszerezzük magunknak az ingyenes játékokat júliusban (amikor minden napra jut egy ingyenes játék), valamint az exkluzív tartalmakat, nem kell fizetős Prime felhasználónak lenni, simán feloldhatunk mindent ebben az akció töltötte hónapban ingyen!

Most pedig nézzük mit kell ehhez tenni!

Menjünk fel a twitch.com weboldalra, készítsünk egy felhasználót és kövessük a következő lépéseket:

  1.  Twitch felhasználónkba belépve a “Prime zsákmányra” kattintsunk a jobb felső sarokban (Ha bejelentkeztünk, megjelenik egy korona ikon, az lesz az!)
  2.  Ingyenes próbaidőszak indítása
  3.  Válasszuk ki, hogy mely régióba tartozunk, kattintsunk rá.
  4.  Átkerülünk az Amazon oldalára, ahol regisztrálunk kell egy Amazon felhasználót. Ha már van, akkor jöhet a következő lépés.
  5. Ha kész, a rendszer meg fogja kérdezni, hogy összekötjük-e a két felhasználót egymással (Amazon – Twitch), kössük össze őket.
  6. Ezután meg kell adnunk egy számlázási címet és egy bankkártyát (Ez a hosszabb távon tervezőknek lesz fontos, ha tényleg csak egy hónapra aktiválod a dolgot úgyis megszünteted a felhasználót még az előtt, hogy levonnák a következő hónapot a számládról)
  7. Ezután kattintsunk a próbaidőszak megkezdésére és mehet is a lootolás!
  8. A jobb felső sarokban található korona ikon alatt ezúttal már nem az ingyenes próbaidőszakra vonatkozó linkek lesznek, hanem kedvünkre válogathatunk az ajánlatok közül!

A július egy igazi fesztivál hónap a Twitch felhasználók számára, ugyanis ebben a hónapban minden nap Prime Day, ami azt jelenti, hogy minden nap egy új ingyenes játék lesz megnyitható a Twitch Prime felhasználók számára.

A teljes Prime Day kínálat

A Gamer.hu ajánlja:

Pillars of Eternity: Definitive Edition: Július 2-4

Az Obsidian Entertainment jól ismert RPG sorozatának első, teljes kiadása. Minden döntés számít, te magad írod a saját legendád ebben a részletes szerepjátékban.

Metal Slug 3: Július 3 – Augusztus 2

A retro stílus kedvelőinek biztosan nem kell bemutatni a Metal Slug szériát. A sorozat harmadik része is hozza a jól bevált 2D-s side-scrolling formulát. Igazi akciófolyam vár azokra, akik adnak neki egy próbát.

Brütal Legend: Július 14 – 27

Az EA nagysikerű akció/kaland játéka, ami egy meglehetősen nyakatekert, ám varázslatos metálvilágba kalauzolja el a játékosokat. Olyan nagyobb alakok kölcsönöztek hangot a karaktereknek, mint Jack Black, vagy éppen Ozzy Osbourne.

Tyranny: Július 16-18

Újból egy Obsidian Entertainment játék, s ezúttal is egy RPG. Ezúttal is a döntéseink fogják befolyásolni a játék menetét, ám ennek a játéknak teljesen más atmoszférája van, mint a Pillars of Eternity-nek, az ínyenceknek ajánljuk leginkább.

Deponia Doomsday : Július 10 -16

Meg kell mentenünk Deponia-t, s el kell kerülnünk a világvégét ebben a stílusos grafikával tálalt akció történetben. Ráadásul mindezt humorral fűszerezve, így még felhőtlenebb szórakozást nyújt.

További ingyenes játékok:

  • The Last Blade: Július 3 – Augusztus 2
  • Twinkle Star Sprites: Július 3 -Augusztus 2
  • Q.U.B.E. 2: Július 3-4
  • Battle Chef Brigade: Július 4-11
  • Manual Samuel: Július 5-12
  • Gonner: Július 6-13
  • Next Up Hero: Július 7-14
  • Uurnog Uurnlimited: Július 8-14
  • Hue: Július 9-15
  • Observer: Július 11-17
  • Tacoma: Július 12-18
  • The Bridge: Július 13-26
  • The Red Strings Club: Július 15-21
  • Broken Age: Július 17-31
  • The Framed Collection: Július 18-31
  • Serial Cleaner: Július 18-31

És mint említettük a Prime Day ajánlatok mellett állandó, exkluzív tartalmakhoz is hozzájuthatunk, ráadásul nem is kicsi játékok vesznek részt a Prime akciókban.

Fortnite

A Fortnite Battle Royale a 2018-as év legdivatosabb címe, s az Epic Games, a játék kiadója meglehetősen bőkezűen kezeli a Twitch-csel kötött szerződést. Egy egész karakterszettet lehet megnyitni a Twitch Prime felhasználónkkal, karakter skin, emote és back bling, mindezek egyetlen kattintással a miénk lehetnek.

Bárkinek elérhető ingyen kozmetikumok Twitch Prime-al – mutatjuk, mit kell tenni!

 

PUBG

Nagyon úgy fest, hogy a másik nagy battle royale cím, a Playerunknown’s Battlegrounds is kiveszi hamarosan a részét a Twitch Prime akcióból, így még eggyel több okunk lesz arra, hogy belevessük magunkat az ingyenesen megnyitható tartalmak hullámaiba.

Hoppá, hamarosan Twitch Prime skinek érkeznek PUBG-be!

Overwatch

Igen, a Blizzard esport lövöldéjébe is megnyithatunk Twitch exkluzív tartalmakat, sőt, ez esetben a felhasználók még további 500 Bitet kapnak, amit a kedvenc Twitch csatornánknak ajándékozhatunk. Ez esetben sajnos az ingyenesség nem járható út, de az Overwatch League All-Access Pass-t olcsóbban szerezhetjük be, ha Prime felhasználók vagyunk. Az 500 Bit, pedig csak Prime felhasználók esetében landol a felhasználónkon.

Az All-Access Pass 15 játékon belüli esport kinézetet ad, sprayeket és emote-okat, valamint exkluzív chat jelvényeket. Mégis kinek ne érné meg?!

12 skin az Overwatch League-ben induló csapatok emblémáival
+ 3 Overwatch League mintájú kinézet. Egy Mcree-re, Moira-ra, valamint Soldier 76-re.

Durván megérős tehát a Twitch Prime, ha még nem használtad ki az ingyenes időszakot, akkor most nincs értelme késlekedni, mert minden nappal egyre több ingyenes tartalomról és játékról csúszol le!

Jó lootolást kívánunk!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva