Counter Strike

Az idei legerősebb DreamHack mezőny Valenciában: Virtus.pro, G2, North és persze !drop


A kevés nyári verseny miatt nagyon ráérnek a Majorra készülő csapatok. Két európai és egy NA esemény van már csak hátra gyakorolni.

A szeptemberi Major már most lázban tartja a szurkolókat és a játékosokat egyaránt. Ősszel ugyanis 3 héten át érkezik a FACEIT Major Londonból, melyről természetesen a Gamer.hu élő magyar közvetítéssel is jelentkezik.

A Major előtti utolsó verseny a DreamHack Masters Stockholm lesz, ahova a világ legjobbjai főpróbát tartanak majd a Majorra. Ott lesz az Astralis, FaZe, Na’Vi, mousesports, mibr, sőt a HellRaisers is lekvalizott. Magyar közvetítés és saját fejlesztésű Gamer.hu !drop persze innen is érkezik majd.

A Major előtti utolsó NA verseny a brutális összdíjazású ELEAGUE Premier lesz július végén. 8 csapat, 1 000 000 dollár pénzjutalom, ez durvább mint a Major! Hát még a csapatok akik utaznak rá. És természetesen erről is mi közvetítünk majd élőben!

Így érkezünk el a DreamHack Valenciához, időrendben visszafelé haladva. Hiszen a fenti két versenyen kívül ez az egyetlen alkalom európai vagy amerikai LAN-on indulni. Éppen ezért több Majorcsapat is bevállalta a DreamHack Opent egy kis gyakorlásnak:

  • elindul a Snax nélküli Virtus.pro is, hogy gyakorljon kicsit az új lineup
  • elindul az új G2, akik eddig biztatóan fejlődnek, de versenyből eddig kevés jutott a mostani ötösnek, kell a gyakorlás
  • elindul a mostanában remek formát mutató North, akiknél kezd beérni a Kjaerbye vezette lineup

Mellettük is van még érdekes csapat, először láthatjuk újra képernyőn a Teles ikreket, HEN1 és LUCAS1 a Luminosity-vel érkeznek a LAN-ra. De ott lesz még az AGO és a Heroic, igazi fragparádé érkezik tehát a versenyről. És remélem senki nem lepődik meg azon, hogy erről az eseményről is lesz közvetítés, itt is lesz !drop.

Július 12-től tehát indul a világsztárokkal felálló DreamHack Open az eddigi legerősebb mezőnnyel idén.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva