Fortnite

Megmondtuk előre – Red Knight végre visszatér az Item Shopba!


A második szezon egyik legvagányabb kinézete végre visszatér az Item Shopba. A jelek szerint már nem kell sokat várnunk!

A Skull Trooper mellett csak egy kinézet volt, amit a különféle közösségi fórumokon és médiafelületeken folyamatosan visszakövetelnek az Item Shopba. Ez pedig nem más, mint a Red Knight.

A Red Knight a második szezon maxos Battle Pass jutalmának női társa, s mivel csak néhányszor jelent meg az Item Shopban (utoljára februárban), így a Fornite: Battle Royale egyik legritkább és legmenőbb kinézetei közül való. Ez utóbbi meghatározásból valószínűleg egy jelző hamarosan megszűnik, ugyanis újból elérhető lesz a játék Item Shopjában. A hozzá készített Crimson Axe-szel egyetemben. Ám mindez egy pillanatra sem fog változtatni azon a tényen, hogy egy hihetetlenül menő kinézetről beszélünk!

Nem kicsi hype előzi meg a visszatérést, ugyanis néhány hónappal ezelőtt az egyik Epic Games alkalmazott már előrejelezte ezt az eseményt. A probléma csak az, hogy azóta eltelt három hónap, így a közösség már kezdett igazán letenni a Red Knight visszatéréséről.

Forrás: Twitter

Aztán érkezett tegnap este egy tweet a hivatalos Fortnite oldaltól, hogy a kinézet másnap már vissza is táncol az Item Shopba!

 

Persze ennek nem fog mindenki örülni, sokan hibának tartják az Epic Games lépését, ugyanis a Red Knight kinézettel játszó játékosoknak sajátos tekintélye volt a játékban. Aki viselte az biztosan egy régóta akcióban lévő játékos, aki biztosan sokat látott már és sok mindenre képes, így a játékosok kétszer is meggondolták, hogy harcba bocsátkoznak-e velük. Nos, ez a “protekció” mostantól megszűnik, ugyanis bárki viselheti mostantól, aki ma belép a játékba és 2000 V-Buckért megvásárolja magának.

Red Knight kinézetmodell (Forrás: Fortniteskins.net)

A kinézethez tartozó Crimson Axe 3D modellje és hangja:

 

Az ajánlat valószínűleg csak 24 óra erejéig leszérvényes, így ne késlekedjetek. Ha a napokban meglátjátok és tetszik a kinézet, azonnal vásároljátok meg. Ugyanis nem tudni mikor tér vissza legközelebb az Item Shopba!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva