PUBG

Ez az event nem megy túl simán – Többször összeomlottak a PUBG szerverei


Úgy tűnik, a szerverek nem állnak jól a harcban.

Minden a legújabb eventtel kezdődött, ismét megkaptuk a játékba a War Mode-ot, amivel régebben is akadtak problémák, pedig akkor még csak két pálya volt. Azóta jött Sanhok és a desync, grátiszba pedig a War Mode is jött a hétvégén. Most komolyan, van aki elhitte, hogy minden hiba nélkül fog lezajlani?

Bejött az Event, egy órára rá már kiderült, hogy némi hiba is becsúszott. Az FPP mód nem működött, ez még nem tragédia, 2 óra alatt meg is oldották a hibát.

Időközben egy elég érdekes hiba lépett fel, a PUBG szerverei nem voltak elég reszponzívak, így az ajándék 400 XP-t valamiért nem tudták jóváírni a Pass tulajoknak, pont az Event után nem sokkal, nyilván nem véletlen. Manuálisan megoldották a problémát, de ez már rég nem jó jel.

Aki pedig most szeretne játszani, az a “Servers are too busy” felirattal találkozhat, megjött a délutáni csúcs, a szerverek valószínűleg nem bírták a rohamot. A devek dolgoznak az ügyön.

Egyébként az EU szerverekkel az egész nap folyamán probléma volt, a játékosok a desync-re, a szerverek elérhetetlenségére és a hatalmas laggokra is panaszkodtak. Ezúttal nem egy-két salty játékos panaszáról van szó, hanem több százan írták, hogy a fentebb említett hibákat tapasztalják. A szerverek láthatólag nem igazán bírják a terhelést. A korábban megígért Microsoft Azure szerverekkel lehet más lenne a helyzet, de a PUBG Corp. még mindig kitart az Amazon szerveinél. Mondjuk lehet, hogy némileg jobb lenne a helyzet, ha az event idejére nagyobb kapacitást bérelnének. Azt meg inkább hagyjuk, hogy a pár centtel olcsóbb írországi szervereket bérlik szinte kivétel nélkül.

A hibát ismét megoldották, a kérdés, hogy meddig?

Van rá esély, hogy ennek a War Mode-nak búcsút inthetünk hamarosan, erre is volt már példa, de ez nemsokára kiderül.

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva