Fortnite

Dobd a régi szokásokat, itt egy jobb és hatékonyabb ramp push stratégia!


Lépcső-fal-lépcső, az új push meta.

Lassan egy éves lesz a Fortnite Battle Royale részlege, azt hinné az ember, hogy az olyan alap dolgokban, mint az építés, már mindent tud, nem fog semmi újba beleszaladni.

Megvan a stratégia siegeléshez, push-oláshoz, végjátékban a sniper csatákhoz és megannyi épületcsatánál tudjuk már pontosan, hogy épp mire van szükség.

Képtalálat a következőre: „fortnite battle royale”
forrás: gamespot

Nos push terén beleszaladtunk egy zseniális újdonságba, mely természetesen lehet, hogy sokatok számára ismerős lesz, de biztos van egy réteg, akinek nem, így szeretnénk megismertetni velük.

Ugye jelenleg a leggyakoribb építés a lépcső-fal-padló hármas használatából áll, ha rá szeretnénk futni ellenfelünkre.

Ezzel két gond van: egyrészt nem annyira egyszerű kivitelezni, hiszen 3 elemet kell váltogatni folyamatosan, másrészt ha a falat és a lépcsőt kilövik, akkor romba dől az egész.

A következő klipben “Whicketywack” bemutatja ugyanezt, csak azzal a különbséggel, hogy lépcsőt és falat használ mindössze.

[STRAT] A simple and resourceful way to double fortify your ramp rush from FortNiteBR

Amiatt, hogy csak két elemet használunk, könnyebb felépíteni ezt, illetve masszívabb is, mivel a két lépcsőt és az egy falat is ki kell lőni ahhoz, hogy lerombolódjon az építmény.

A rend kedvéért így néz ki a kettő egymás mellett:  

Arra figyeljetek, hogy az elején a lépcsővel indítunk, elé a fal, utána pedig (távolabbi) lépcső-(közelebbi) lépcső-fal folyamatosan a sorrend.

Ebből is látszik, hogy a meta napról napra képes megújulni még olyan alap dolgokban is, mint az építés, ettől szép ez a játék. Sok sikert, és jó gyakorlást kívánunk hozzá, irány a Playground elsőként!

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva