Hearthstone

A Hunter is stratégiát váltott: íme az Egg Hunter!


StanCifka és Dog is hasonló paklikkal próbálkoztak nemrég.

Hogy mennyire izgalmas a jelenlegi meta a Hearthstone-ban, azt jól mutatja, hogy még most, három hónappal a The Witchwood megjelenése után is vannak új deckek és stratégiák – sokkal változatosabb és színesebb a játékkörnyezet, mint ahogy azt megszokhattuk korábban. Nemrég már írtunk a legújabb pakliőrületről, a Healing Zoolockról, ami egy meglepő, de annál hatékonyabb irányba vitte el a Zoo deckeket. Most pedig a Recruit Hunter is alapos átalakuláson ment keresztül: egyre többen próbálkoznak a Devilsaur Egg használatával, így sokkal inkább Egg Hunter néven hivatkozhatunk már a deckre.

Elsőként lássuk StanCifka verzióját, aki a Kathrena Winterwisp révén valamelyest még megtartotta a Recruit vonalat. A dínókat ugyanakkor dobta: a fő Recruit célpontok immáron a Savannah Highmane és a Witchwood Grizzly. A lényeg azonban a Devilsaur Egg, melyet a Play Dead mellett a Terrorscale Stalker vagy akár a Carnivorous Cube is ki tud sütni, így sokkal korábban jöhetnek a komolyabb fenyegetések, mint a Devilsaur verzióban. Íme a cseh játékos listája – 76 százalékos winrate mellett száguldott le vele Legendig csütörtökön.

StanCifka paklija
AAECAR8G+wWbywKG0wKc4gK26gKA8wIMjQGXCO0Jq8IC2MIC68ICysMCnM0C3dICi+EC4eMC8vECAA==

Érdemes megnézni Dog pakliját is, nála ugyanis még hangsúlyosabb a Devilsaur Egg – a Recruit lapokat ő már teljes egészében dobta. Helyette egy 6 lapból és az Emerald Spellstone-ból álló Secret vonal került be, emellett használ a deckben egy Void Rippert is, amely tech lapként egyre gyakrabban kerül elő mostanában – főleg a Taunt Druid ellen. Ebben a deckben azonban amolyan “kettő az egyben” funkciót lát el, hiszen a statok kicserélése által szintén ki tudja sütni a Devilsaur Egget, míg a mi lényeink többségére szinte egyáltalán nincs hatással – sőt, a Witchwood Grizzly-ből néha kivégzést tud varázsolni.

Dog paklija
AAECAR8GjQHJBJ3MAobTAv3qAoDzAgyHBJcIq8IC2MICnM0C080C3dIC39IC49ICi+EC4eMC8vECAA==

A tojásos verzió egyértelműen az Odd Paladin és a Zoo Warlock deckek sikeres előretörésére reagál, hiszen az eddigieknél agresszívabb megközelítés nagyobb nyomás alá tudja helyezni a kontroll és a kombó deckeket. Ha tetszik a pakli, próbálkozzatok bátran a fenti verziókkal!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva