Fortnite

Az elegáns, a badass és a Tomb Raider – A legjobb skin + fegyver kombinációk


Elmélkedtünk egy kicsit, hogy mely kinézetek és fegyverek passzolnak a leginkább a játékban. Íme a mi legjobb ötünk!

A Fortnite: Battle Royale módjának zseniális skin-armadája van. Nem is csoda, hogy ki tudott alakulni a “No Skin” kifejezés azokra, akik újak, vagy kevésbé ügyesek a játékban, hiszen nincs az az élethelyzet, hogy az, akit rendesen beszippantott a játék ne rendelkezne legalább egy karakter outfittel. Már csak azért is, mert több ingyenes lehetőség is van.

Mivel a skinek komoly szerepet játszanak a játékosok életében, s ennek egyetlen oka van, az pedig a penge kinézet, úgy gondoltuk, hogy utána nézünk, melyek lehetnek a legjobb skin és fegyver kombinációk, hogy ne csak a karakterünk, de az egész megjelenésünk stílusos legyen.

A lista természetesen szubjektív, íme a Gamer.hu kedvenc ötöse:

5. The Reper + Hand Cannon – aka. John Wick

Epic Games

Igen, úgy döntöttünk, hogy a legmagasabb labdát már az elején lecsapjuk. Sokan emiatt a kinézet miatt kezdtek el komolyabban Fortnite-ozni, a harmadik szezon tier 100-as Battle Pass jutalmáról beszélünk, akinek a bejelentésével a Hand Cannon megérkezett a játékba. Ahogy a fenti képen is látszik, az Epic is valahol neki gyártotta a fegyvert, így egyértelmű, hogy ebben az esetben hatalmas a szinergia.

4. Elite Agent + Thermal Scoped AR

A kamuflázs királynőjének egyértelműen olyan fegyver való, ami kiváló a “vadászathoz”, valamint sötétben is annyira halálos, mint nappal. Számunkra egyértelmű volt, hogy a kettő tökéletesen passzol egymáshoz, ráadásul ha a kezébe veszi a Thermalt, tényleg olyan, mintha neki készítették volna.

3. Noir + Drum Gun

Már maga a Noir név is a maffiafilmeket idézik számunkra, hát még az SMG – AR hibrid Drum Gunnal a kezében. Tény, nem egy autentikus maffiózó, de a színek és a stílus egyvelege mégis igazán megnyerő.

2. Commando + Dual Pistols – aka. Lara Croft/Tomb Raider

Amikor először próbáltuk, nem hittünk a szemünknek. Tökéletes a hasonlóság a régi jó Tomb Raider játékok főszereplőnőjével, ráadásul a játékmenet is igazán nosztalgikus, a régi Lara Croft kalandokban is hasonlóképpen lőttek a dupla pisztolyok, így azok, akik videojátékok terén régi motorosoknak számítanak, igazán nagy élményben vehetnek részt, ha kipróbálják ezt a kombinációt.

1. Bandolier + Minigun – aka. Mr. T a Szupercsapatból (B.A. Baracus)

Egy újabb popkulturális utalás, a 80-as évek nagy sikerű sorozatának, a Szupercsapatnak (The A-Team) egyik ikonikus karakteréről beszélünk. Mr. T mindig is a nyers erő jelképe volt, ő játszotta a Rocky 3. részében Clubber Langet, valamint a Szupercsapatban sem az eszéért szerették, előszeretettel tépett ketté ajtókat, valamint darálta le az ellenséges erőket a lehető legnagyobb és legnehezebb fegyverekkel. Ezt a Snickers is megörökítette reklám formájában, innen eredeztethető a Bandolier + Minigun zseniális kombinációja.

Forrás: Snickers

Nektek melyik Outfit + fegyver kombináció a kedvencetek?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva