Fortnite

Fortnite kincsvadászat – Ez vajon most újabb SPOILER vagy csak trollkodik velünk az Epic?


Szokatlan helyen találták meg a Greasy Grove-ból eltűnt Durr Burgert. Méghozzá a kaliforniai sivatagban, ahol aztán újabb nyom következett.

A Fortnite-ban uralkodó anomáliák a térkép számos pontjáról követeltek már áldozatot. Elvesztettük például a jellegzetes Tomatoheadet, legutóbb pedig a gülü szemű Durr Burgertől búcsúztunk. Miután beszippantotta a vortex, a burgert a kaliforniai sivatagban találták meg a rajongók.

Kizárt, hogy véletlen egybeesésről lenne szó, hiszen a burgert elhelyező valaki, még figyelmeztető táblákat is elhelyezett a közelében.

Egyértelmű utalások a játékban történt paranormális eseménykre, ez a kihívás pedig egyből feltüzelte a rajongókat. Szinte világszintű kincsvadászat indult a Durr Burger jelenség értelmezésére. A buliba pedig úgy tűnik beszáltt az Epic is.

Az egyik burgert meglátogató fotós ugyanis kapott egy üres névjegykártyát, egy titkosügynöknek kinéző figurától. A kártyán egyetlen telefonszám volt, semmi más:

A Secret Agent handed a card to someone who went out to the Durr Burger coordinates… from r/FortNiteBR

Akik felhívták a számot, csak egy kódolt zajt hallottak csupán. Egy titkos üzenetet, amelynek megfejtése a kincsvadászat következő lépése lehet:

A dolog jelentéseit és következményeit egyelőre mindenki csak találgatja. Vajon csak trollkodik az EPIC és csupán elterelés a Season 5 valódi témájáról? Vagy a rengeteg sivatagi utalás tényleg azt jelzi, hogy ez lesz az ötödik szezon tematikája?

Követni fogjuk a Fortnite kincsvadászatának fejleményeit és minden újdonságról beszámolunk!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva