Fortnite

Ítéletet hozunk, de ti is szavazhattok: ezt a fegyvert rotálnánk ki következőleg


Kíváncsiak vagyunk, hogy ti hogy látjátok a dolgokat.

Egyre többen vagyunk

A héten bővült a Fortnite Battle Royale részének a fegyverfelhozatala, bekerült a Drum Gun, mellyel jelenleg így már 28 sebzésre alkalmas eszköz van a játékban.

Ez nem kevés, azt gyanítjuk, hogy lassan érkezik a következő rotáció, valamit ki fog szedni az Epic Games és berakja a Vaultba, mert új fegyverek mindig lesznek, és egyszerre nem lehet túl sok a játékban, mert egyrészt felesleges, másrészt a random faktor megnő.

Azt nem tudnánk megtippelni, hogy ez napok, hetek, esetleg hónapok múlva következik be, addig is játszunk el a gondolattal, hogy melyik a legkevésbé hasznos fegyver. A mi szubjektív választásunk következik.

Scoped Assault Rifle

Nem egyszerű a helyzet, nincsenek annyira haszontalan dolgok már, mint volt a Crossbow, valamint a gyengébbeken (Minigun, Silenced SMG) is buffoltak az utóbbi időben, ráadásul a ritkaságot is figyelembe kell venni.

Képtalálat a következőre: „scoped AR fortnite”
forrás: Fortnite wiki

Véleményünk szerint a Scoped AR teljesen feleslegessé vált a Thermal Scoped AR megjelenése óta: ugyanúgy nem rendelkezik bullet droppal, mint hőérzékelős testvére, az Epic verziókat összehasonlítva alapos sebzés eltérés van (36 a Thermal, 24 a sima lövése), az ellenfeleket pedig egyértelmű, hogy melyikkel könnyebb kiszúrni. Az egyetlen, ami a sima mellett szólhat, az a DPS, itt jócskán vezet (84 a 64-el szemben), azonban ezekkel a fegyverekkel általában csak megpiszkáljuk az ellenfelet, a jobb játékosok egyből falat húznak, ekkor pedig az 1-2 lövés, amit elsüthetünk többet ér, mint a nagyobb másodpercenkénti sebzés.

A utility részéről még szót sem ejtettünk: a hőérzékelés miatt sokszor már azzal az információval is előbbre vagyunk, amit pásztázás során nyerünk vele, ilyen fajta előnyhöz nem juttat a sima verzió.

Ez volt a mi álláspontunk, de kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, úgyhogy a következő szavazásban adjátok le a voksotokat. Szerinted melyik a leghaszontalanabb fegyver?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva