Counter Strike

Őrjöngés a maximumon – a világ legjobb dolga lehet most BIG szurkolónak lenniA német kaszterek és a német közönség szó szerint a győzelembe hajszolják nexék ötösét a kölni döntőben.

Az ESL One: Köln döntőjén szinte senki nem gondolta volna, hogy a BIG ilyen messzire jut. Még az ESL vezetősége is bevallotta, először nem merték meghívni őket a LAN-ra. Attól féltek hogy túl kemény lesz nekik a mezőny és rommá alázzák majd őket:

De a BIG beváltotta, sőt túl is szárnyalta az elvárásokat, hiszen kiejtették a mibr ötösét és a FaZe világsztárjait is. Hibátlan infernójuk és a közönség szeretete csak úgy repíti előre a németeket. a fenit klipben is hallható, szinte felrobban a telt házas Lanxess Arena egy lehozott force után.

15 000 ember szurkol a csapatért, akik Dust2-t be is húzták a Na’Vi ellen.

A világ egyik legjobb dolga lehet ebben a pillanatban BIG szurkolónak lenni, hiszen ez a döntő a semmiből jött. A világranglista 25. helyezettje minden papírformát felborítva megy előre, és nem akar leállni. Ha valamikor, hát most még a semleges szurkolók is az esélytelenebbnek szurkolnak, hogy megszülessen az év legnagyobb CS:GO meglepetése.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva