PUBG

Most már akár magyar nyelven is: In-game követhető ping, tickrate és szerveradatok PUBG-ben!


Igazán hasznos overlaynek ígérkezik a tickMeter.

Sajnos nem a játékba érkezett hivatalos kijelzés, de egy apró program könnyen segíthet rajtunk. Afterburner szerű in-game overlay-en keresztül játék közben is nyomon követhetjük az adatokat.

Felhívnánk a figyelmet, hogy saját felelősségre használd csak a programot. Mivel azonban nem ír és olvas a játékfájlokban, illetve emellett még nyílt forráskódú is ezért nagyon esélytelen, hogy bármiféle gondunk származna a használatából.

(A tickMeter a  Rivatuner féle RTSS OSD-t és a WireShark által is használt WinPcap programot hozza egy tető alá, így nincs ok az aggodalomra, hiszen mind a WireShark/WinPcap mind az MSI Afterburner engedélyezett alkalmazások.)

A telepítés

  • Töltsd le a tickMeter legfrissebb változatát az alábbi linkről: https://bitbucket.org/dvman8bit/tickmeter/downloads/
  • Töltsd le és telepítsd fel a WinPcap_4_1_3.exe-t
  • Ha eddig nem használtad az MSI Afterburnert (+Riva Turnert) töltsd le és telepítsd fel.
  • Indítsd el a tickMeter alkalmazást és válaszd ki az alsó szekcióban azt a hálókártyát amit használsz:

    Valahogy így

tickMeter

Amíg valaki nem készíti el a program angol nyelvű verzióját, addig itt a magyar nyelvű egy fordítás a funkciókhoz (köszi xHeavenHF!), de alapértelmezetten neked nem kell állítanod semmit a program elindítása után: Screenshot.

Ha mindent jól csináltál a következő dolgot fogod látni a in-game a bal felső sarokban (Tickrate, szerver IP, Ping és a forgalmazott adatmennyiség):

Early-game Tickraten azért még van mit javítani….

Update 2018.07.08 – magyar/angol verzió

xHeaven elkészítette a program magyar (és angol) nyelvű változatát, illetve pár hibát is kijavított amit az eredeti programban talált. Időközben frissült az orosz nyelvű változat, így feltehetőleg nemsokára a magyar is kap egy újabb frissítést.

A program github oldalán megtalálod a letöltési és telepítési útmutatót: https://github.com/xHeaven/tickMeter

Fun fact – A program kipróbálásához indítottam egy duo meccset “random” társsal és egész kellemes eredménnyel zárult a meccs, annak ellenére, hogy ő nem tudott kommunikálni voice-chaten:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva