Fortnite

Bréking: Megérkezett az első hivatalos kép a Season 5-ről!


Újdonság az Epic Games-től!

Az időutazós, multidimenziós téma még áll, ám nem biztos, hogy sokan számítottak ilyesmire.

A mai nap egy igazi rohanás. Karnyújtásnyira van tőlünk az ötödik szezon, így a leakerek is folyamatosan azon ügyeskednek, hogy a lehető legtöbb infót kinyerjék a forrásfájlokból, valamint maga az Epic Games is folyamat pörög a három nap múlva esedékes megjelenésen.

 

Néhány perce frissült a hivatalos Fortnite Twitter fiók, s az Epic Games megosztotta a nagyérdeművel az első hivatalos képet a Season 5-ről.

Láthatjuk a téridő-kontinuum repedéseit, így bebizonyosodott, ezek az anomáliák meg fogják határozni a játék alakulását. Ami viszont újdonság, az a maszk.

HIVATALOS: Megérkezett az első videó a Battle Royale sivatagos pályájáról!

Egy keleties stílusú maszk került a repedések mögé, az ilyesmire pedig eddig még egyáltalán nem kaptunk jelet, vagy nyomot. Volt itt már sivatag, western, dinók, piramisok, kastélyok…de a keleti kultúra még egyszer sem került elő a közösségi találgatások között.

Reméljük mindet egyszerre fogjuk kapni. Biztosan nagyot menne a játék, ha a bizonyos korok, kultúrák és stílusok egyszerre lennének megtalálhatók a pályán. Például Anarchy környéke western területté válna, míg Moisty Mire-re egy középkori vár kerülne, mialatt Dusty Divot-et egy japán kisváros töltené fel. Egy biztos, a lehetőségek adottak, hatalmas fegyver van az Epic kezében, már csak abban kell bíznunk, hogy jóra használják.

Nagyon izgalmas néhány napnak nézünk elébe, ugyanis mostantól szinte biztos, hogy minden nap kapunk egy új infót az Epic-től, ami emelni fog a hype-on, persze csak akkor, ha még lehet ezt valahova fokozni…

Ti mit gondoltok, van esély egy keleties tematikára, vagy ez csak eleme lesz az új szezonnak?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva