Hearthstone

Íme a legérdekesebb és legegyedibb deckek a hétvégi versenyről


Érdekes összeállítások a HCT Italy-ról.

A mai napon már olvashattatok a vasárnap este befejeződött HCT Italy tornáról, melyet a norvég Hunterace nyert meg, tovább folytatva ezzel fantasztikus idei szériáját. Érdemes azonban visszatérni egy kicsit a hétvégi versenyhez, hiszen több mint 360 induló vágott neki a megmérettetésnek, így már pusztán a nagy számok törvényéből is következik, hogy akadt néhány egészen különlegesnek mondható összeállítás is a lineupokban, melyekhez hasonlóval a ladderen is ritkán találkozni. Ezekből kaphattok most egy rövid ízelítőt, ha tovább olvastok.

Even Rogue

Ha Rogue és páros-páratlan mechanika, akkor elsőre mindenkinek az Odd Rogue ugrik be. DarthBobba azonban kicsit másképp gondolkodott: ő inkább az Even Rogue irányába indult el, amely lényegében egy speciális Miracle-variáns. A deck sajátossága, hogy az 1 manás Hero Power miatt sokkal bátrabban és sűrűbben tudja pingelni az ellenfelet, emellett pedig több Spell Damage +1 lapot is tartalmaz (Bloodmage Thalnos, Spellshifter, Tuskarr Fisherman). Így lényegében a “sok kicsi sokra megy” elv mentén működik, hiszen az Eviscerate és a Shiv mellett a Razorpetalokkal lehet még lövöldözni az ellenfeleket.

DarthBobba paklija

Murloc Priest

Lassan már nincs olyan class, ahova a Murloc-ok valamilyen módon ne furakodták volna be magukat – most éppen Anduin mellett találtak társaságot maguknak alexnoehr személyében. A jól ismert Murloc-csomag mellett a Priest buff lapjai (Power Word: Shield, Unidentified Elixir, Shadow Ascendant) és kivégző spellje (Mind Blast) egészítik ki a lényes vonalat, míg az elhúzódó meccseken leginkább a Lyra + Radiant Elemental kombóban van meg a comeback potenciál. A deck lényege igazából annyi, hogy a Priesttől szinte senki sem számít aggróra, így az első pár körben le lehet rohanni az óvatlan ellenfeleket.

alexnoehr paklija

Rush Warrior

A versenyen a Warrior volt a legkevésbé népszerű class, és akik bevállalták, azok is szinte mind a Questtel felálló Taunt verzió mellett döntöttek – néhány Odd, illetve Recruit pakli akadt csak rajtuk kívül. Emellett volt egy szem Rush Warrior is ArkhamKnight irányításával,  aki ezzel a terülős-lerohanós taktikával igyekezett meglepni az elhúzódó meccsre felkészülő ellenfeleket.

ArkhamKnight paklija

Quest Malygos Druid

A Malygos Druid mostanság egy viszonylag sikeres és népszerű koncepciónak mondható, ezen a versenyen is akadt belőle úgy három tucat. A világbajnokságra nemrég kijutott Viper azonban nem a megszokottnak számító Twig of the World Tree-s megoldás mellett döntött, hanem inkább Jungle Giants-szel játszott, 0-ra olcsóbbítással összehozva a Malygos, Alexstrasza, Faceless Manipulator, Ixlid, Fungal Lord kvartett valamelyik ideális együttállását a Moonfire-ök (és esetleg Swipe-ok) mellé. Érdekesség, hogy a Quest kisütésére a kötelező Cursed Disciple mellett Tomb Lurkert használt.

Viper paklija

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva