PUBG

Ideje elkezdeni a BP spórolást! – 4 új ládát találtak az adatbányászok


Az adatbányászok ezúttal sem tétlenkedtek, jó pár újdonságot fedeztek fel a fájlok között.

A  Major egyre közeledik, a PUBG Corp. pedig szénné promózza az eseményt ami egyeseknek tetszik, másoknak pedig kevésbé. Az biztos, hogy érdemes lesz követni a PUBG Invitationalt, emellett pedig szokás szerint új skinekre is lehet számítani, főleg most, hogy az adatbányászok 4 új ládát fedeztek fel a PUBG fájljai között. Deadmau5 ládája mellé két PGI doboz is érkezik, illetve egy SPA crate is feltűnt a színen.

A PGI ládák tartalmáról már le is rántották a leplet:

Ezek valószínűleg a Major alatti event részei lesznek, mivel mindkét doboz csupán 3-3 skinet tartalmaz, ezért nem valószínű, hogy bekerül a játékban található többi láda közé, még az is lehet, hogy ajándékképp mindenki megkapja a két doboz valamelyikét.

A DEADMAU5 és SPA crate  pedig szintén csupán különböző ruhadarabot fog rejteni, a fegyverekről egyelőre le kell mondanunk. Mondjuk arra kíváncsiak vagyunk, hogy miféle fejfedőt kapunk a DEADMAU5 láda esetén. Ez fogja egyébként váltani a Shroud/Dr. Disrespect ládákat feltehetőleg, így ezért nem BP-t, hanem bizony jó pár eurót le kell szurkolnunk, feltéve ha akarjuk a skineket. A SPA crate lesz feltehetőleg az újdonság, amit BP-ért is megvásárolhatunk, a kérdés hogy ez mikor érkezik.

A ládákat és a tartalmukat itt találjátok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva